Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat27ºC-13ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 19.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
ERC, En Comú Podem i el PSC anuncien un pacte de govern
Aquest dilluns s'ha presentat en roda de premsa a La Fassina

ERC, En Comú Podem i el PSC han anunciat aquest matí a La Fassina un pacte de govern a Sant Sadurní.

L'alcalde, Pere Vernet, ha explicat que aquest acord permetrà dotar d'estabilitat el govern "Ha estat una qüestió de responsabilitat. Necessitàvem aprovar aquests pressupostos i dotar el govern d'una estabilitat que ens ha portat que avui estiguem aquí presentant aquest acord de govern". Vernet ha valorat l'esforç que han fet les comissions negociadores, les formes i la capacitat de diàleg "Tots tres partits tenim una clara vocació que Sant Sadurní avanci i això ha sigut el motor, el combustible, que avui estiguem aquí i contents. Un acord que ens ha de portar fins al 2027, amb estabilitat, tranquil·litat, i la capacitat de tirar projectes endavant; uns projectes que hem pactat, atès que l'acord s'ha bastit sobre la base programàtica dels tres partits i també en la confiança mútua"

Pedro Campos, portaveu del PSC, ha explicat "som un grup que tenim vocació de govern, no estem còmodes a l'oposició i per això hem col·laborat i hem participat dins del que ens ha deixat el govern. Aquest és un govern de les persones i volem treballar per les persones; i amb un govern fort això ho tirarem endavant. Donar gràcies a les agrupacions per la feina feta i a començar a treballar".

Arantxa Molina, segona tinent d'alcalde i portaveu de Sant Sadurní En Comú Podem, ha exposat que "Sent un govern en minoria costava molt tirar endavant els projectes, atesa l'oposicó tan forta que tenim, i aquest govern fort permetrà estabilitat i poder tirar els projectes endavant i donar una major estabilitat al govern i al poble".

Algunes de les línies programàtiques que han avançat són: la creació d'un pla d'equipaments municipal; les obres de la sala polivalent; l'arranjament urbanístic dels carrers; avançar amb Can Guineu, redactant el Pla especial; una millora del cementiri municipal i del de Monistrol, el teatre de l'Ateneu; l'adquisició de la caserna de la Guàrdia Civil; apostar per la sostenibilitat i les polítiques verdes; i treballar conjuntament pel Pla d'Acció Municipal (PAM), que es presentarà pròximament.

En uns dies es presentarà el nou cartipàs municipal amb el nou repartiment de regidories.

Podeu veure més  imatges al Flickr 

rdp acord de govern

Pujar al principi de la pàgina