Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat25ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 16.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Consultes al cens electoral per a les Eleccions europees del 9 de juny
eleccions
Del 22 al 29 d'abril, ambdós inclosos, es podrà presentar la sol·licitud per esmenar o fer reclamacions a la Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística i a l'Ajuntament

QUÈ: Amb motiu de les Eleccions europees del 9 de juny, del 22 al 29 d'abril es podran consultar les dades del cens electoral i el col·legi electoral assignat. Els ciutadans podran consultar les seves dades directament a través de la  Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística i també podran realitzar qualsevol rectificació d'errors en les dades personals, o canvis de domicili dins la mateixa circumscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar.
 
QUI: Els electors per aquestes eleccions són els CER (cens d'espanyols residents a Espanya), CERE (Ciutadans d'altres països de la UE residents al municipi i inscrits al cens electoral per a les eleccions europees), i CERA (cens d'espanyols residents absents).
 
QUAN: Del 22 al 29 d'abril, ambdós inclosos, es poden fer consultes i reclamacions en relació a les dades del cens tancat a 1 de febrer de 2024 (que inclou les variacions padronals fins al 30 de gener de 2024 )

COM: A través de la  Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística (https://sede.ine.gob.es) i a l'Ajuntament; i també podran realitzar qualsevol rectificació d'errors en les dades personals, o canvis de domicili dins la mateixa circumscripció o la no inclusió en cap secció del cens quan hi hauria de figurar.

     
Per a més informació, el telèfon d'atenció al públic de l'Oficina del Cens Electoral és el 900.343.232, horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

La Oficina del Cens Electoral remetrà la targeta censal als domicilis entre el 13 i el 21 de maig.

Pujar al principi de la pàgina