Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert37ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 03.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
9.696 persones cridades a les urnes a Sant Sadurní a les eleccions europees de diumenge 9 de juny
La jornada de votació serà de 9 del matí a 20 hores als col·legis electorals habituals

Un total de 9.696 persones  conformaran el cens a Sant Sadurní d’Anoia amb dret a vot a les eleccions europees que se celebraran el proper diumenge 9 de juny. Poden votar les persones més grans de 18 anys, amb nacionalitat espanyola o de qualsevol altra nacionalitat de la UE que resideixin a Espanya.

Una vegada es constitueixin les 19 meses distribuïdes en els cinc col·legis electorals del municipi – Institut Intermunicipal, Casal d’Entitats, Centre Vilarnau, IE Jacint Verdaguer i Biblioteca -  la jornada de votació s’iniciarà a les 9 del matí i es prolongarà fins a les 20 hores, moment en què es tancaran els centres de votació i s’iniciarà el procés d’escrutini i el recompte.

Les eleccions al Parlament Europeu se celebren cada cinc anys. La ciutadania de la Unió Europea en tria els diputats i diputades, que passen dels 705 d'aquesta legislatura a 720, 61 dels quals s'elegeixen a Espanya, dos més que a les eleccions del 2019.

A través del web i les xarxes socials municipals podreu seguir el desenvolupament de la jornada així com els resultats de la votació. Per a més informació sobre els comicis electorals d'aquest diumenge podeu visitar el web 

  Eleccions europees 9J  

Pujar al principi de la pàgina