Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja27ºC-18ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 14.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Resum del Ple Extraordinari i urgent

 S’aprova la modificació del contracte de les obres de construcció dels nous vestuaris del camp de futbol municipal

×  
Sesión Plenaria - Extraordinaria y urgente, viernes 14 de junio de 2024 Sesión Plenaria - Extraordinaria y urgente, viernes 14 de junio de 2024

Aquest divendres a les 14h s'ha celebrat una ràpida sessió plenària extraordinària i urgent de l’Ajuntament de Sant Sadurní, on s'han resolt favorablement diversos assumptes de tràmit.

En primer lloc s'ha aprovat, amb les abstencions del PP i de la CUP i el vot favorable de la resta de grups municipals, la modificació de l’annex d’inversions contingut en el pressupost de l’exercici 2024 i la consegüent modificació de crèdit per baixa d'algunes inversions, com a compra d'un programa de gestió tributària, els diners de les quals es destinaran, entre altres, a finançar un camió de serveis comunitaris, amb 2 abstencions del PP i la CUP.

També s'ha aprovat per unanimitat el reconeixement extrajudicial de crèdit d'una relació de factures de l'any 2023 per poder-les fer efectives; la regidora d'Hisenda, Eva Cruces, ha explicat que aquestes factures no es van poder fer efectives l'exercici anterior per temes comptables i per això n'era urgent l'aprovació.

El Ple també ha aprovat la modificació del contracte de les obres de construcció dels nous vestuaris del camp de futbol municipal, per tal que incorpori les modificacions necessàries per a poder donar continuïtat a les obres el més aviat possible, per un import de dos-cents vuitanta-un mil quatre-cents setanta-set euros i setanta-tres cèntims (281.477,73€) IVA exclòs, que suposa una variació a la baixa d’un 15,27%. En el ple anterior es va aprovar la modificació del projecte i ara s'ha aprovat el tràmit per poder-lo executar. El punt s'ha aprovat  amb l'abstenció del PP i els vots a favor de la resta de grups municipals.

ple 14-062024 extra i urgent

Pujar al principi de la pàgina