Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat16ºC-3ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
DESEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
AnteriorsGENERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
AnteriorsFEBRERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
AnteriorsMARç
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
23
novembre
2024
Jornada cloenda de la Setmana Europea de Prevenció de Residus: sessió demostrativa de cuina d'aprofitament a càrrec dels Espigoladors
Uneix-te al taller per aprendre a fer receptes d'aprofitament per reduir el malbaratament alimentari
Lloc: Plaça de l'Ajuntament de Sant Sadurní
Hora: 11.30 h
Durada: 11:30-13:30
Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Familiar, Ajuntament, Gastronomia
Del 16 al 24 de novembre es celebra cada any la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Aquesta 16a edició tracta sobre el malbaratament alimentari, amb l'eslògan "Malbaratar aliments és de mal gust". A nivell local llancem diverses propostes per lluitar contra el malbaratament alimentari. Com a cloenda d'aquesta Setmana Europea, l'Ajuntament, en col·laboració de la Diputació de Barcelona organitza un taller demostratiu (showcooking) de receptes d'aprofitament, a càrrec dels Espigoladors.
Pujar al principi de la pàgina