Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert39ºC-24ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
AGOSTSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
AnteriorsSETEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
AnteriorsOCTUBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsNOVEMBRE
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
20
febrer
2016
Sessió Taverna: Sushi, Sake i Cava
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 18 h
Organitza: Cal Feru
Preu: 10-15 euros
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia

Les sessions taverna es realitzen un cop al mes a La TASTING ROOM de Cal Feru, al primer pis de la botiga, on s'ambienta com una veritable taverna. Es poden degustar a copes una gran quantitat de vins i s'acompanya d'un menjar ideal per al tipus de vins escollits i cada mes té una temàtica diferent.

La temàtica d'aquesta sessió taverna va dedicada al Sushi, al Sake i al Cava.

Jordi Castro, cuinarà en directe diferents tipus de sushi i Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, servirà els caves i vins escollits per a l'ocasió.

Es presentaran en primícia els Sakes Kenshô Mediterranean Sake, elaborats a L'Ampolla (Tarragona) amb Arròs del Delta de l'Ebre.

Hi ha 2 maneres per fer la degustació:

- Tiquets (5 tiquets = 10 €): amb ells s'adquireix la copa del vi, cava o sake que es desitgi i es paga 1, 2 o 3 tiquets segons les característiques de cada vi, com també es podrà adquirir el menjar. Els tiquets no consumits en aquesta sessió, es podran utilitzar les properes sessions taverna.

- Pack degustació total (15 €): (novetat) permet tastar tots els vins de la sessió. Es serveix una petita quantitat de cada vi, la justa per fer la degustació, no es pot repetir de vi i no inclou el menjar

• Dia: Dissabte 20 de febrer de 18h a 21h.
• Lloc: La Tasting Room de Cal Feru
• Informació: Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o en calferu@calferu.com

No cal reserva prèvia per assistir a la Sessió Taverna, simplement venir a Cal Feru, i fer la compra dels tiquets o pack degustació.

Pujar al principi de la pàgina