Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat18ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
AnteriorsDESEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
AnteriorsGENERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsFEBRER
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Dissabte
20
febrer
2016
Sessió Taverna: Sushi, Sake i Cava
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 18 h
Organitza: Cal Feru
Preu: 10-15 euros
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia

Les sessions taverna es realitzen un cop al mes a La TASTING ROOM de Cal Feru, al primer pis de la botiga, on s'ambienta com una veritable taverna. Es poden degustar a copes una gran quantitat de vins i s'acompanya d'un menjar ideal per al tipus de vins escollits i cada mes té una temàtica diferent.

La temàtica d'aquesta sessió taverna va dedicada al Sushi, al Sake i al Cava.

Jordi Castro, cuinarà en directe diferents tipus de sushi i Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, servirà els caves i vins escollits per a l'ocasió.

Es presentaran en primícia els Sakes Kenshô Mediterranean Sake, elaborats a L'Ampolla (Tarragona) amb Arròs del Delta de l'Ebre.

Hi ha 2 maneres per fer la degustació:

- Tiquets (5 tiquets = 10 €): amb ells s'adquireix la copa del vi, cava o sake que es desitgi i es paga 1, 2 o 3 tiquets segons les característiques de cada vi, com també es podrà adquirir el menjar. Els tiquets no consumits en aquesta sessió, es podran utilitzar les properes sessions taverna.

- Pack degustació total (15 €): (novetat) permet tastar tots els vins de la sessió. Es serveix una petita quantitat de cada vi, la justa per fer la degustació, no es pot repetir de vi i no inclou el menjar

• Dia: Dissabte 20 de febrer de 18h a 21h.
• Lloc: La Tasting Room de Cal Feru
• Informació: Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o en calferu@calferu.com

No cal reserva prèvia per assistir a la Sessió Taverna, simplement venir a Cal Feru, i fer la compra dels tiquets o pack degustació.

Pujar al principi de la pàgina