Plaça Ajuntament, 1. 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel: +34 938 910 325 · Fax: +34 938 183 470
E-mail: ajuntament
Amb motiu del Festival Decanta, us oferim els següents “paquets” de visites a cellers i espais culturals d´interès entorn de la gastronomia i el cava que inclouen l´accés i un tiquet de 4 degustacions a la Taverna musical interactiva amb el grup Àrid.
RECAREDO - VISITA CAVA
Visita guiada pels orígens de Recaredo i la seva filosofia com a elaboradors i viticultors ecològics i biodinàmics. Un recorregut apassionant per l´excel·lència de les llargues criances i l´artesania del desgorjat a mà a temperatura fresca i natural de les caves. Inclou tast comentat de 3 caves brut nature amb criances de més de 60 mesos.
Horari: Diumenge 20 de març de 2016 a les 10 h
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu pack: 20 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
CODORNIU - VISITA AMB ESMORZAR
Codorníu és sinònim de la història d´una família de viticultors que es remunta al segle XVI. És l´empresa familiar més antiga d´Espanya i una de les més antigues del món. Actualment compta amb més de 450 anys d´història. Inclou esmorzar dolç i degustació de 2 caves de gamma alta de Codorniu.
Horari: Diumenge 20 de març de 2016 a les 11.30 h (arribar 30 minuts abans per l´esmorzar)
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu pack: 18 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
CASTELLBLANC - VISITA CAVA
Aquesta visita ens permetrà conèixer tots els detalls històrics de la cava, aprofundint en el procés d´elaboració i filosofia que segueix Castellblanc des de fa més de 100 anys. Després de la visita degustarem 3 caves, acompanyats d´uns “snacks”.
Horari: Diumenge 20 de març a les 11.00 h
Durada visita: 1 hora i 45 minuts
Preu pack: 18 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
CONDE DE VALICOURT - VISITA CAVA AMB MARIDATGE
Visita guiada pels propietaris de les caves, els visitants seran testimonis de com s´elaboren els seus caves al més pur estil tradicional artesà. Es degollarà un cava gran reserva en directe i es tastarà a temperatura celler. La visita inclou degustació de caves de diferents criances (Jove, Reserva i Gran Reserva) amb maridatge de productes quilòmetre zero.
Horari: Diumenge 20 de març de 2016 a les 12 h
Durada: 2 hores
Preu pack: 13 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
CAVES CELLER VELL - VISITA CAVES I MAQUETA TREN
Explicació del procés del cava amb detall de les diferents parts que el componen, tot visitant la planta de tiratge i el primer soterrani, on hi una cava tradicional.Com a punt diferencial, incloem en la visita la contemplació d´una maqueta de tren d´escala H0, inspirada lliurement en la regió del Penedès. Es podran veure en acció diversos trens (AVE, rodalies, càrrega, turístic, etc.) solcant un paisatge penedesenc. Degustació de cava a la sala de tast.
Horari: Diumenge 20 de març de 2016 de 12.00 h
Durada: 1 hora i 15 minuts
Preu pack: 12 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
PERE VENTURA - VISITA CAVA AMB MARIDATGE
Visita guiada de la cava, en un recorregut subterrani d´un quilòmetre lineal distribuït en tres nivells. També es visitaran les zones de producció i de fermentacions de vi en bóta. Inclou tast comentat de 5 caves acompanyats d´una selecció d´aperitius.
Horari: Diumenge 20 de març de 2016 a les 12.30 h
Durada: 1 hora i 45 minuts
Preu pack: 13 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
Organitza: Cal Feru i Altersinergies
Amb el suport de: Ajuntament de Sant Sadurní i Ajuntament de Sant Llorenç
Patrocina: Maquinària Moderna, Gràfiques Varias, Vintacap, Francisco Oller S.A., Maria Nutó - BA Vidrio
Col·labora: Som Sant Sadurní, Consell Regulador del Cava, DO Penedès i Biblioteca Ramon Bosch de Noya