Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Núvols alts19ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
DESEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
AnteriorsGENERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsFEBRERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
AnteriorsMARç
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Divendres
1
abril
2016
Taller d'elaboració i maridatge de Sushi
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 20 h
Organitza: Cal Feru
Preu: 35
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia

Taller per aprendre les principals característiques de la cuina japonesa i la tècnica per elaborar els diferents tipus de Sushi.
S´elaboraran en directe diferents tipus de sushi, que es tastaran maridant-los amb diferents vins i caves per conèixer quines són les millors combinacions.

Dia: Divendres 1 d' Abril de 2016 a les 20 h
Preu: 35 €
Lloc: es realitzarà a la sala de tast de Cal Feru
Taller impartit per: Jordi Castro, cuiner de Cook-in i Xavier Roig, sumiller de Cal Feru
Informació i inscripció: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com
Places limitades imprescindible inscripció prèvia

Pujar al principi de la pàgina