Calendari Obrir/tancar filtre
GENERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
AnteriorsFEBRERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
AnteriorsMARÇSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
AnteriorsABRIL
DLDTDCDJDVDSDG
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Divendres
1
abril
2016
Taller d'elaboració i maridatge de Sushi
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 20 h
Ho organitza: Cal Feru
Preu: 35
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia

Taller per aprendre les principals característiques de la cuina japonesa i la tècnica per elaborar els diferents tipus de Sushi.
S´elaboraran en directe diferents tipus de sushi, que es tastaran maridant-los amb diferents vins i caves per conèixer quines són les millors combinacions.

Dia: Divendres 1 d' Abril de 2016 a les 20 h
Preu: 35 €
Lloc: es realitzarà a la sala de tast de Cal Feru
Taller impartit per: Jordi Castro, cuiner de Cook-in i Xavier Roig, sumiller de Cal Feru
Informació i inscripció: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com
Places limitades imprescindible inscripció prèvia

Pujar al principi de la pàgina