Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Calendari Obrir/tancar filtre
AnteriorsMAIGSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsJUNYSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
AnteriorsJULIOL
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Divendres
1
abril
2016
Taller d'elaboració i maridatge de Sushi
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 20 h
Organitza: Cal Feru
Preu: 35
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia

Taller per aprendre les principals característiques de la cuina japonesa i la tècnica per elaborar els diferents tipus de Sushi.
S´elaboraran en directe diferents tipus de sushi, que es tastaran maridant-los amb diferents vins i caves per conèixer quines són les millors combinacions.

Dia: Divendres 1 d' Abril de 2016 a les 20 h
Preu: 35 €
Lloc: es realitzarà a la sala de tast de Cal Feru
Taller impartit per: Jordi Castro, cuiner de Cook-in i Xavier Roig, sumiller de Cal Feru
Informació i inscripció: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com
Places limitades imprescindible inscripció prèvia

Pujar al principi de la pàgina