Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 27.01.2021
Procés participatiu Pla Local d'Habitatge
Debats telemàtics 15 i 22 de febrer, inscripcions a participa.santsadurni.cat i participa a l'enquesta
  • Comencen les accions per facilitar la participació dels veïns i veïnes de Sant Sadurní d’Anoia i recollir propostes en el tema de l’habitatge.

    El Pla Local d’Habitatge de Sant Sadurní d’Anoia (PLH) és el document que conté els principals objectius, estratègies i actuacions que l’Ajuntament durà a terme en els propers 6 anys per garantir un habitatge digne i assequible a la ciutadania.

    El procés s’inicia amb una diagnosi per conèixer la situació de l’habitatge al municipi i quines són les principals necessitats i problemàtiques. En una fase posterior, la del pla d’acció, es proposaran les estratègies i actuacions més adequades per atendre les necessitats detectades.

    L'habitatge és un tema complex , que involucra molts col·lectius. És, per això, que necessita de les idees, els coneixements, i en definitiva, del consens de tots ells.

    La Llei catalana de l'habitatge obliga a incorporar mecanismes de participació ciutadana en la tramitació dels Plans Locals d'Habitatge i,  per aquest motiu, l'Oficina d'habitatge com impulsora del Pla Local de l'habitatge, conjuntament amb la regidoria de Participació ciutadana de l'Ajuntament ha previst dur a terme un procés ampli de participació que s’adapta al context actual de la pandèmia.  

    S’obriran diversos espais per tal que tota la ciutadania pugui participar, tant en la diagnosi com en les propostes.
    Es duran a terme 2 debats oberts a tothom per opinar i debatre sobre la situació de l’habitatge a Sant Sadurní d’Anoia i les possibles accions a dur a terme per millorar-la. El primer debat es durà a terme amb l’objectiu de contrastar la diagnosi realitzada per l’equip redactor i el segon per a la realització de propostes.

    Els debats es duran a terme els dies  15 de febrer i 22 de febrer a les 18h via telemàtica.

    D’altra banda, la ciutadania podrà donar l’opinió sobre les problemàtiques relacionades amb l’habitatge al municipi i formular propostes  a l’espai web habilitat.

    Totes les accions es traslladaran a la Taula d'habitatge per al debat i el seguiment de tot el procés. Finalment, es procedirà  a la redacció de l'informe definitiu amb les diverses aportacions i se'n farà el retorn a la ciutadania.


    Per a participar i informar-se del procés, només cal entrar a la pàgina web: participa.santsadurni.cat  

  • Dates: 
    Debats telemàtics 15 i 22 de febrer. Inscripcions a participa.santsadurni.cat
  • Lloc: 
    participa.santsadurni.cat
Pujar al principi de la pàgina