Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Subvencions per a activitats esportives

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, a través del Servei d'Esports, aprova anualment la convocatòria de subvencions per activitats esportives.

Aquesta línia de subvencions té per objectiu fomentar projectes i activitats d'interès públic i social que tinguin per objectiu fomentar la pràctica esportiva, facilitar la participació als col·lectius més desafavorits i potenciar el coneixement extern de la nostra vila. En general es pretén donar suport als esportistes i entitats que treballen cada dia per l'esport a Sant Sadurní. La convocatòria de subvencions, que assegura la concurrència competitiva i la valoració dels projectes de la manera més objectiva possible, va ser aprovada el passat 16 de maig de 2023.

Els interessats podran presentar, fins el proper 10 de juliol de 2023, els projectes realitzats durant la temporada (del 30 de juny 2022 al 30 de juny de 2023) a través de la seu electrònica https://seuelectronica.santsadurni.cat/siac/ProcedimientoTabs.aspx?tab=1&idProc=198&idnct=641&x=76oJqj2CyQcwL%2fLSxmbxqA   

En aquest mateix enllaç trobaran tota la informació al respecte i els formularis a presentar. El Servei d'Esports s'ofereix a resoldre els dubtes que es plantegin per  aquelles persones o entitats que ho necessitin.

Pujar al principi de la pàgina