Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.08.2019
ERC: gràcies
  • El passat 26 de maig Esquerra Republicana, després de més de 80 anys, tornava a guanyar les eleccions municipals a Sant Sa- durní. Volem donar les gràcies a tothom, però, molt especialment, als qui ens heu fet confiança.

    El vostre gest, en uns moments de descrèdit de la política, l´entenem com una acció que ens compro- met i que ens exigeix. Un gest que afirma que hi sou i que hi par- ticipeu. La resposta de la gent d´Esquerra Republicana és que ens comprometem, a treballar dur, amb honestedat i transparència.

    En aquestes passades eleccions va haver un augment de participació del 10% en relació a les anteriors, i 1.838 electors vàreu confiar en ERC de Sant Sadurní. És la xifra més alta de vots rebuts per ERC des de 1979. Per nosaltres és un fet històric i us donem molt sincerament les gràcies.

    En la legislatura que acabem de tancar hi ha hagut un gran canvi de país, i en la que tot just encetem haurem de continuar lluitant tant o més. Són temps difícils, temps de repressió, temps de mo- bilització, d´agafar forces d´allà on potser ens pensàvem que ja no en teníem. Els regidors d´ERC continuarem lluitant per aconseguir la fita que fa anys que ens hem proposat: la independència de Catalunya. Tenim un consistori amb 11 regidors independentistes d´un total de 17, d´això en podem estar orgullosos tots.

    Els regidors d´ERC ens comprometem a treballar per Sant Sadurní, per això també vàrem ser escollits. Tanmateix treballarem per garantir una societat més justa, més igualitària i més pròspera, posant el nostre esforç en ajudar els qui més ho necessiten. En la legislatura que ara s´inicia continuarem apostant pel medi ambient mantenint i millorant la recollida selectiva. Lluitarem pel territori amb la nostra negativa al quart cinturó, com també defensarem la participació com a eina de decisió sobre projectes com Can Guineu. Posarem tot l´esforç per millorar els nostres serveis, la nostra cultura, els nostres espais i apostarem per les entitats.

    En definitiva, treballarem per Sant Sadurní. En aquest mandat que tot just ha començat ens hem renovat, 4 dels nostres 5 regidors són de nova incorporació, noves maneres de fer, noves inquietuds, nova empenta, i amb les mateixes ganes de continuar treballant per Sant Sadurní tal com ho han fet fins ara la Montse, la Maria i el Toni. Tot el nostre esforç i el nostre compromís serà per aconse- guir un Sant Sadurní i un país millor. Tan senzill com això. Gràcies.

Pujar al principi de la pàgina