Publicació 24.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
La biblioteca impulsa un club de lectura juvenil
club de lctura juvenil
La iniciativa s'adreça a joves de primer a quart curs d'ESO. El termini per inscriure's finalitza el 3 de novembre

La biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya reprèn el projecte de crear un Club de Lectura juvenil, una iniciativa que es va començar a cuinar fa alguns mesos però que es va aturar a causa de la crisi sanitària. 

Es tracta d'una espai de trobada literària per a joves de 1er a 4t d'ESO. 

incentivar el gust per la lectura entre els adolescents

El Club de Lectura Juvenil té com a objectiu despertar i alimentar el gust de la lectura entre els adolescents i motivar-los a compartir els llibres que més els han agradat. Cada mes parlaran de llibres i també debatran, si volen ,sobre cinema, música, i d'altres temàtiques que els puguin ser d'interès

Les inscripcions al Club estan obertes fins el 3 de novembre. Només cal adreçar-se a la biblioteca i sol·licitar informació. L'estrena del Club de Lectura juvenil es durà a terme el dimarts 17 de novembre a les 18h.

Un dels punts forts d’aquest Club de Lectura Juvenil és la participació d’una moderadora molt especial, la booktuber especialitzada en literatura juvenil, la Mixa.

MIXA La Mixa Participa a la plataforma de foment lector “Què llegeixes?”, és blogger literària, booktuber  i participa a presentacions de llibres, taules rodones, xerrades i entrevistes. També és mestra d’anglès, reportera cultural i col·labora amb vàries emissores de ràdio com Ràdio4, Ràdio Sant Boi, Ràdio Castelldefels o Teen Buzz Radio.

Pujar al principi de la pàgina