Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat25ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 11.11.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El conseller d'Educació es reuneix amb les direccions dels centres educatius de Sant Sadurní
González Cambray: “Els canvis en el sistema educatiu que ens proposem tirar endavant des del Departament els volem fer amb els centres i des dels centres”

reunio conseller educacio

El conseller d´Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, es va reunir aquest dimecres  amb els directors i directores dels centres educatius de Sant Sadurní d'Anoia a la sala d'actes del Centre Cultural per tractar de les diferents qüestions en matèria educativa, amb la presència de l'alcalde del municipi, Josep Maria Ribas. Tal com va manifestar Gonzàlez-Cambray als representants de les direccions, “els canvis en el sistema educatiu que ens proposem tirar endavant des del Departament els volem fer amb els centres i des dels centres”.

El titular d'Educació va explicar que, tot i que hi hagi representants de centres de les diferents etapes educatives i titularitats, “probablement amb realitats i necessitats molt diferents, hi ha un objectiu comú: la voluntat d'oferir el millor servei educatiu”. Concretament, a la trobada hivan ser presents representants de les direccions d'escoles bressol, escoles i instituts públics, centres concertats, centres d'FP, l'Escola d'adults i l'Escola de música.

Gonzàlez-Cambray va explicar que en aquests moments el Departament està negociant els pressupostos per al 2022, que dijous detallaria en la Comissió d'Educació al Parlament de Catalunya. En aquest sentit, va assegurar que “són els pressupostos més elevats de la història en matèria d´educació”. Va afegir que “la voluntat política que hi ha darrere les xifres són recursos per assolir un sistema educatiu equitatiu i de qualitat per a tots els infants, joves i adults del país, visquin on visquin, i tinguin els condicionants que tinguin”.  

Una altra de les qüestions destacades que va exposar el conseller durant la reunió és “l'acompanyament emocional a l'alumnat, que és i serà molt important, i la salut mental dels infants i joves, que ens ha d'ocupar especialment un cop superada la pandèmia”. Va concretar que des del Departament s'incrementen les actuacions de formació i acompanyament als professionals dels centres i dels serveis educatius per la promoció de la salut mental i el benestar emocional, la prevenció dels trastorns mentals i la lluita contra els estigmes i els tabús. Aquest darrer curs ja s'han format 788 professionals en aquest àmbit.

A la sortida de la reunió regidors i regidores de l'Ajuntament van saludar el Conseller.


[Nota Departament Educació Generalitat de Catalunya]

Pujar al principi de la pàgina