Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat21║C-9║C
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic
Oficina Municipal d'Escolaritzaciˇ

L’Oficina Municipal d’Escolaritzaciˇ (OME) Ús un instrument de col•laboraciˇ entre l’Ajuntament de Sant SadurnÝ i el Departament d’Educaciˇ de la Generalitat en el procÚs d’escolaritzaciˇ de l’alumnat als centres docents finanšats amb fons p˙blics del municipi, pel que fa a l’escolaritzaciˇ de l’alumnat d’educaciˇ infantil, educaciˇ primÓria i educaciˇ secundÓria obligat˛ria.

Des d’aquest servei es centralitzen totes les peticions d’escola dels alumnes que arriben al llarg del curs. Podeu adrešar-vos a l’Oficina Municipal d’Escolaritzaciˇ per a:

  • Informar-vos sobre el procÚs de preinscripciˇ i matriculaciˇ: conŔixer els centres educatius del municipi, l’oferta formativa en general, places ofertades, criteris de baremaciˇ, documents a presentar, consulta de llistes... 
  • Formalitzar la preinscripciˇ al servei d’escola bressol municipal, a educaciˇ infantil, primÓria i secundÓria obligat˛ria. 
  • Demanar qualsevol altra informaciˇ relacionada amb l’escolaritzaciˇ dels vostres fill/es.

Oferta Educativa : Sant SadurnÝ compta amb un total de 10 centres educatius p˙blics i privats que imparteixen des de l’educaciˇ infantil de primer cicle fins a l’educaciˇ secundÓria obligat˛ria, el batxillerat, cicles formatius de grau mitjÓ i superior, estudis de m˙sica i formaciˇ per adults.

Departament d'Educaciˇ
c/ Marc Mir, 15 (Casal d'Entitats, 1a planta)
Tel: 938184224
E-mail: serveiseducatius@santsadurni.cat 

Horari: de 10 h a 14 h

Pujar al principi de la pÓgina