Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert34ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Oficina Municipal d'Escolarització

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) és un instrument de col•laboració entre l’Ajuntament de Sant Sadurní i el Departament d’Educació de la Generalitat en el procés d’escolarització de l’alumnat als centres docents finançats amb fons públics del municipi, pel que fa a l’escolarització de l’alumnat d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Des d’aquest servei es centralitzen totes les peticions d’escola dels alumnes que arriben al llarg del curs. Podeu adreçar-vos a l’Oficina Municipal d’Escolarització per a:

  • Informar-vos sobre el procés de preinscripció i matriculació: conèixer els centres educatius del municipi, l’oferta formativa en general, places ofertades, criteris de baremació, documents a presentar, consulta de llistes... 
  • Formalitzar la preinscripció al servei d’escola bressol municipal, a educació infantil, primària i secundària obligatòria. 
  • Demanar qualsevol altra informació relacionada amb l’escolarització dels vostres fill/es.

Oferta Educativa : Sant Sadurní compta amb un total de 10 centres educatius públics i privats que imparteixen des de l’educació infantil de primer cicle fins a l’educació secundària obligatòria, el batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, estudis de música i formació per adults.

Departament d'Educació
c/ Marc Mir, 15 (Casal d'Entitats, 1a planta)
Tel: 938184224
E-mail: serveiseducatius@santsadurni.cat 

Horari: de 10 h a 14 h

Pujar al principi de la pàgina