Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert21ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
NORMATIVA ACTIVITATS DIRIGIDES HIVERN 2023/2024

Els cursos s'estructuraran en 1 o 2 sessions setmanals (segons programació per a cada activitat) i per períodes trimestrals. Per a la temporada 2023/2024 els trimestres seran els següents:


1r trimestre: del 18 de setembre 2023 al 22 de desembre 2023
2n trimestre: del 8 de gener 2024 al 24 de març de 2024
3r trimestre: del 2 d'abril 2024 al 16 de juny 2024

La inscripció a l'activitat es pot realitzar per tota la temporada (3 trimestres) o bé només durant un trimestre (el que es consideri). Un cop s'ha optat a una plaça el Servei d'Esports assegura la seva reserva per al/s trimestre/es següents dins d'una mateixa activitat i temporada (amb alguna excepció puntual). Aquesta reserva estarà condicionada a la conformitat per part de l'usuari i al pagament de les quotes corresponents.


Les activitats que a l'inici del trimestre comptin amb menys de 5 inscrits podran ser anul·lades


Els preus de les activitats s'estableixen mitjançant ordenances fiscals per cada any. L'abonament de les quotes es podrà realitzar presencialment a la recepció de la Zona Esportiva o bé mitjançant la domiciliació bancària. En aquest cas, s'haurà d'aportar la documentació bancària segons model facilitat pel Servei d'Esports.


Els pagaments a la recepció de la Zona Esportiva es realitzaran:

Primer trimestre: entre el 21 d'agost i el 3 de setembre de 2023.
Segon trimestre: abans del 25 de desembre de 2023.
Tercer trimestre: abans del 25 de març de 2024.

Pels pagaments amb domiciliació bancària, els càrrecs es realitzaran:

Primer trimestre: aproximadament el 25 de setembre de 2023.
Segon trimestre: aproximadament el 25 de desembre de 2023.
Tercer trimestre: aproximadament el 25 de març de 2024.
 
El no pagament dins del termini estipulat suposarà la pèrdua de la plaça. La data màxima per a desestimar la reserva i donar-se de baixa serà de 10 dies abans de l’inici de les domiciliacions (15/12/22 i 15/03/23) en cas contrari es carregarà la quota. 


No es farà cap tipus de retorn de diners pels dies que, per malaltia o altres supòsits derivats del cursetista, no es pugui realitzar l’activitat; excepte quan la baixa en l'activitat es produeixi abans de l'inici del trimestre contractat. Quan es prevegi una absència durant un període igual o superior a dos mesos derivada d'una malaltia justificada (amb el model que se'ls proporcionarà al Servei d'Esports) es podrà sol·licitar la reserva de la plaça per tal de poder reincorporar-se a l'activitat transcorregut el temps de convalescència justificat.


En cas d'iniciar l'activitat un cop començat el trimestre contractat, el pagament es realitzarà a la recepció de la Zona Esportiva en efectiu o amb targeta. La resta de quotes es podran pagar en efectiu o targeta o bé carregar-se per domiciliació bancària.


Els cursetistes sense abonament i que hagin contractat alguna activitat podran accedir als vestidors, com a norma general, 15 minuts abans de l'horari d'inici amb la targeta d'accés o amb el permís de recepció. Només es podrà accedir al recinte de bany 5 minuts abans de l'inici del curset. Al finalitzar l’activitat el cursetista haurà d'anar directament als vestidors. La sortida dels vestidors no podrà demorar-se més enllà de 40 minuts des de l'hora de finalització de l'activitat.


Només els cursetistes que disposin d’un abonament de temporada o hagin pagat l’entrada puntual podran fer ús de les instal·lacions.


Durant la temporada, tots els alumnes de cursets infantils que realitzen activitat i canvien de nivell tenen una plaça reservada en el nivell superior per al següent trimestre (fins arribar al nivell Negre).


El canvi de grup de nadons, i de nadons a curset infantil, està igualment reservat i el grup assignat serà:


Nadons de 6-18 mesos (dll o dc): poden escollir canvi a dm, dj o dv nadons 18-36 mesos (*)

Nadons de 6-18 mesos (dss o dg): es queden el mateix dia, canvien de grup a 18-36 mesos


Nadons de 18-36 mesos (dm, dj o dv): poden escollir canviar a dll, dm, dc, dj o dv (*)

Nadons de Nadons de 19-36 mesos (dss o dg): es queden el mateix dia, canvien de grup a iniciació.


* Es podrà escollir el dia preferent sempre i quan no es doni un desequilibri en el nombre de places. En aquest cas, tindrà preferència el cursetista que porti més temps inscrit en activitats, agafant com a referència la data de pagament del primer curs.


El canvi de grup es realitza amb l’edat feta, és a dir, el primer dia del trimestre s’ha d’haver complert l’edat exigida per al grup en qüestió. Com a primer dia del trimestre, per a la temporada 2023/2024, es tindrà per referència: 1r trim 18/09/23, 2n trim 08/01/24, 3r trim 02/04/24


L'equipament bàsic i obligatori per a la realització de les activitat és: banyador, casquet de bany i xancletes de piscina. Es recomana la utilització d'ulleres i tovallola o barnús.

Pujar al principi de la pàgina