Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat28ºC-13ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.09.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L'Escola La Pau participa en la Nit Europea de la Recerca amb activitats entorn de la mobilitat sostenible
recerca
Aquest divendres inaugurarà a la biblioteca una exposició sobre la sostenibilitat dels camins escolars

La presentació d’un estudi sobre mobilitat sostenible elaborat per l'alumnat de L’Escola La Pau, en aliança Magnet amb l’ICTA-UAB, i una exposició sobre la sostenibilitat dels camins escolars centren les activitats de la Nit Europea de la Recerca a Sant Sadurní d’Anoia.

La de l’Escola La Pau és una de les activitats per apropar la recerca a la societat, impulsades en el marc del programa Magnet, que coordina la Fundació Jaume Bofill en qualitat d’institució membre del consorci format per diverses entitats acadèmiques i de recerca catalanes (Associació Catalana de Comunicació Científica, ISGlobal, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili i la Universitatde Vic).

La presentació d’un estudi escolar sobre mobilitat sostenible elaborat per l'alumnat de L’Escola La Pau, en aliança Magnet amb l’ICTA-UAB i la proposta d’accions per reduir la nostra petjada de carboni inauguraran l’exposició “Com és de sostenible el vostre camí a l’escola?, que podrà veure’s a la Biblioteca Municipal del 29 de setembre al 15 d’octubre.

Aquesta és una de les 250 activitats divulgatives que, del 25 de setembre a l’1 d’octubre tenen lloc a Catalunya, amb motiu de la Nit Europea de la Recerca. Investigadors i investigadores de més de 50 entitats científiques de tota Catalunya oferiran xerrades, tallers, jocs, experiments i moltes altres activitats gratuïtes per a tots els públics.

Pujar al principi de la pàgina