Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat28ºC-13ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 03.11.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La línia de bus entre Sant Sadurní i Barcelona s'amplia amb dues noves expedicions d'anada i tornada
hillsa
A partir d'aquest divendres 3 de novembre es reforça el servei de dilluns a divendres laborables

La línia de bus entre Sant Sadurní i Barcelona incorpora a partir d’aquest divendres 3 de novembre dues noves expedicions d’anada i tornada per tal de millorar i reforçar el servei i l’atenció als usuaris en la franja de migdia i tarda.

En concret s’oferiran, de dilluns a divendres laborables, dues sortides de Sant Sadurní a les 14:00 i a les 17:00 hores, i des de Barcelona a les 15:15 i a les 18:00 hores.

Amb aquestes noves incorporacions, la línia amplia entre setmana a 20 les expedicions des de Sant Sadurní a la ciutat comtal, de les 5:40 a les 19:30 hores, i a 18 des de Barcelona al municipi, de les 7:20 a les 20:30 hores.

En els darrers temps s’han incrementat les queixes i demandes de les persones usuàries per tal d’ampliar el número de busos que cobreixen aquest recorregut, davant la saturació de places als vehicles, una situació que s’havia agreujat a causa de les obres a la línia R4 de Rodalies i que havia empentat molts usuaris del tren a desplaçar-se també amb bus. Des dels Ajuntaments i institucions del territori s'havien intensificat també les gestions i negociacions amb la Generalitat i agents del sector per tal d'anar oferint solucions al problema de la mobilitat.

Podeu consultar els horaris al següent enllaç:

 Nous horaris bus Sant Sadurní-Barcelona 

Pujar al principi de la pàgina