Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 02.02.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Les dutxes de la Zona Esportiva, fora de servei a partir d'aquest dimarts

També se suspendrà el reg del camp de futbol per tal de poder complir amb les mesures decretades per la Generalitat davant l'inici de la fase 1 d'emergència per sequera

Amb motiu de l’inici de la fase 1 d’emergència per sequera a Sant Sadurní d’Anoia, junt amb 200 municipis catalans, i davant la necessitat d’aplicar noves restriccions en l’ús d’aigua, l'Ajuntament de Sant Sadurní durà a terme diverses mesures compensatòries a la Zona Esportiva a partir d'aquest dimarts 6 de febrer per tal de mantenir en funcionament les instal·laciones esportives municipals.

Una d'elles serà el tancament de les dutxes de tots els vestidors de la Zona Esportiva, incloent les del camp de futbol, que romandran fora de servei. La mesura s'estén també al pavelló de l'Ateneu. Només es mantindran obertes per raons sanitàries les dutxes interiors de la zona aquàtica per a les persones usuàries de la piscina coberta, per tal de poder accedir al vas d'aigua i retirar posteriorment el clor del cos. 

Així mateix, també quedarà suspès a partir d’aquesta data el reg del camp de futbol municipal. Amb aquestes restriccions l'Ajuntament complirà amb les mesures compensatòries d'estalvi d'aigua que ha decretat la Generalitat en aquesta fase d'emergència sense afectar el funcionament de la zona aquàtica.

Aquestes són només algunes de les noves mesures que cal aplicar, entre les quals la reducció a 200 litres per habitant i dia, que s'han establert en aquest primer nivell de la fase d'emergència, davant la situació crítica en què es troben els embassaments.

Podeu consultar més informació a www.santsadurni.cat/emergenciasequera

dutxa zona esportiva

Pujar al principi de la pàgina