Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 31ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
27 de juny: Dia del Refugiat i inici de la Quinzena Solidària estiuenca

El divendres 27 de juny, a partir de les sis de la tarda, Sant Sadurní celebrarà per segon any consecutiu el Dia Internacional del Refugiat, ocupant simbòlicament la plaça de l’Ajuntament, amb l’objectiu de donar visibilitat a la situació que tenen milions de persones refugiades arreu del món i de mobilitzar la població per reclamar la millora de les situacions que provoquen que hi hagi camps de refugiats.

El dia del refugiat es commemora a nivell internacional des de l’any 2000. L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, a iniciativa del Consell de Cooperació municipal, s’hi adhereix duent a terme diverses activitats com una plantada a la plaça de l’Ajuntament simulant un camp de refugiats, un joc de pistes per a infants i joves ’Posa’t les sabates’ a càrrec d’ACNUR Catalunya, xerrades, cine-fòrum i actuació musical, a banda del Sopar de Carmanyola, en què com l’any passat qui ho vulgui pot portar el seu sopar per compartir i on hi haurà distribució de pa i aigua. Podeu consultar  tots els actes programats per la jornada.

Imatge inexistentDia Refugiat 2013

Quinzena solidària, enguany a l’estiu

El Dia del Refugiat donarà el tret de sortida a la 6a Quinzena Solidària, que enguany se celebra a l’estiu en comptes del mes de novembre, com s’havia fet en les edicions anteriors, per tal una millor temperatura faci la festa més lluïda.

Sota el lema ’És temps d’actuar’, la Quinzena portarà a Sant Sadurní cinema amb el XI Festival de Cinema Social i Solidari KO&Digital, tertúlies i xerrades sobre cooperació, contes i titelles per als més menuts, cinema a la fresca, concurs de vídeos i l’acte de rebuda i benvinguda dels infants sahrauís dins el projecte Vacances en Pau, que clourà les activitats de la Quinzena, que podeu consultar en aquest enllaç.

 

Imatge inexistent