Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa32ºC-16ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 31.01.2016
PSC: Resum del govern de CiU i ERC: Improvisació, mentides i manca de respecte. 31-01-2016
  • En el darrer escrit el PSC vam destacar la manca de transparèn- cia, de prioritats i d´acció política dels primers 100 dies de govern de CIU i ERC a la vila. Hem finalitzat el 2015 sense cap millora al respecte. Tot el contrari, CIU i ERC ens han sorprès per les seves mentides, improvisació i absoluta manca de respecte als partits de l´oposició, arribant fins i tot a l´insult(!) en el ple municipal de desembre. Hem descobert, per exemple, a través de la premsa o de la visita del conseller d´Agricultura, que CIU i ERC pretenen realitzar inversions com una pista coberta o un viver de cavistes, de les quals no s´ha informat l´oposició en cap reunió ni en el debat del pressupost del 2016 (en què no s´inclou ni un sol euro per aquestes inversions).

    També CIU i ERC han imposat, amb una fórmula que no és legal, les aportacions que reben els grups municipals de l´oposició per dificultar-nos la tasca d´informació i control del govern. En el re- cent capítol d´externalització de la Casa dels Avis, l´alcaldessa va titllar públicament de mentiders al GMS per avançar quines eren les seves pretensions amb la dissolució del Patronat de la Casa dels Avis. Qüestió que es va confirmar al cap de 10 dies: elecció a dit d´una empresa pública dirigida per membres de CDC.

    Encara avui CIU i ERC no han presentat a l´oposició cap línia concreta de treball. La seva actuació és absolutament improvisada, com hem comprovat novament amb el Teatro de los Sentidos, amb el regidor de Turisme negant que es portaria a terme fins 10 dies abans de les representacions.

    Els socialistes ens sentim decebuts i avergonyits davant unes formes i actituds que mai havíem vist fins al moment en aquest consistori, i que no estan a l´altura ni representen la nostra ciutadania. El PSC continuarem aportant iniciatives que ajudin a redreçar aquesta manca de planificació i que treguin de l´immobilisme a Sant Sadurní, com les ja presen- tades: demanar una actuació de millora del mercat com a motor de promoció econòmica i turística; treballar perquè la vila disposi d´un espai obert multifuncional; realitzar l´arranjament definitiu del final del c/Vilarnau o posar en marxa el projecte de dinamit- zació del comerç local “Aixecar Persianes”.

    Desitgem que aquest any 2016 porti a aquest equip de govern una bona dosis de transparència, respecte i diàleg per poder iniciar una nova etapa de col·laboració, que permeti millorar la vida de la ciutadania de Sant Sadurní d´Anoia.

Pujar al principi de la pàgina