Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja27ºC-15ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 12.06.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Dia Mundial del refugiat
dia refugiat 1
Sant Sadurní ocupa la plaça per conscienciar la població de la crisi humanitària dels refugiats i de la necessitat d'actuar urgentment

Dins els actes de la 9a Quinzena Solidària organitzada per la regidoria de Cooperació de l'Ajuntament i el Consell municipal de Cooperació, amb el suport de la Diputació de Barcelona, divendres es va commemorar a Sant Sadurní d'Anoia el Dia Mundial del Refugiat. Entitats i ciutadania van ocupar la plaça de l'Ajuntament amb tendes i parades informatives, tots amb l'objectiu de reflexionar sobre la crisi humanitària dels refugiats i conscienciar la població de la necessitat d'actuar urgentment. La regidora de Cooperació, Montse Medall, va prendre part a les activitats.

Es va poder participar en activitats més festives, amb hip hop a càrrec dels grups del gimàs l'Equip 4, fins a més serioses, amb xerrades testimonials 'El mur marroquí al Sàhara i els seus efectes' a càrrec d'ACAPS Wilaya representada per Miquel Cartró i 'Projecte d'acollida i integració a Catalunya' a càrrec de Martí Rovira. També hi van participar els 'Voluntaris independents organitzats', alumnes de 1r i 2n de batxillerat de la vila que aquest estiu aniran a ajudar a un campament de refugiats.

El Sopar de carmanyola i el concert de Fuera de Tono, que va portar un públic molt jove a la plaça, van cloure la jornada. 

Aquests dies també es podran veure les exposicions "Refugiats, per què?" al vestíbul de la Zona Esportiva i 'Les mines antipersona al Sàhara occidental', a la Sala d'actes del Casal d'Entitats.

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament

Pujar al principi de la pàgina