Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa32ºC-16ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Convocatòria ajuts projectes de cooperació al desenvolupament 2018
Es poden presentar fins al 25 de setembre

Entitats i ONGs de cooperació amb els països del Sud poden ja presentar la sol·licitud als ajuts destinats a finançar projectes de solidaritat, cooperació al desenvolupament i foment de la cultura de la pau. Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de setembre.

Amb aquesta convocatòria anual la regidoria de Cooperació de l’Ajuntament pretén regular l’atorgament de les subvencions destinades a la cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional; al foment de la solidaritat ciutadana amb els països empobrits o en greu crisi, al foment de la cultura de la pau, la defensa dels drets humans i les llibertats fonamentals, fomentant alhora, la governabilitat a nivell local, l’enfortiment de les institucions municipals i la participació de la societat civil; i a la lluita contra les desigualtats de tot tipus i l’eradicació de la pobresa.

Aquestes entitats, entre altres requisits regulats a les bases de la convocatòria, no han de tenir ànim de lucre, han d’estar legalment constituïdes i registrades, disposar de seu social o delegació permanent acreditada al municipi de Sant Sadurní d’Anoia i tenir-hi presència significativa per un període d’almenys un any.

La dotació pressupostària per aquesta convocatòria és de 49.948,64 euros, que corresponen al 60% de la partida de Cooperació Internacional, i es farà efectiva a través del conveni de col·laboració entre el Fons Català de Cooperació i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 del migdia. També es pot obtenir més informació al telèfon 938913029 o al correu cooperacio@santsadurni.cat

Aquí podeu descarregar-vos el formulari de sol·licitud 
Consulteu les bases reguladores d’obligat compliment.
Aquestes bases reguladores resten sotmeses a l’ordenança de subvencions de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia

Ajuts cooperació 2

Pujar al principi de la pàgina