Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Inici | Agenda | 18-01-2016
Calendari Obrir/tancar filtre
AnteriorsDESEMBRESeguents
DLDTDCDJDVDSDG
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
AnteriorsGENERSeguents
DLDTDCDJDVDSDG
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
AnteriorsFEBRER
DLDTDCDJDVDSDG
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per àrees Obrir/tancar filtre
Àrees
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Agenda
 
 
 
Dilluns
18
gener
2016
Lloc: Escola de Viticultura i Enologia d'Espiells
Hora: 17 h
Durada: Fins al 7 de març
Preu: 97€
Tipus d'acte: Cursos
 
 
 
Dilluns
18
gener
2016
Lloc: Ajuntament de Sant Sadurní
Hora: 19.30 h
 
 
 
Dimarts
19
gener
2016
Lloc: Pl. Era d'En Guineu
Hora: 10.30 h
Durada: Fins a les 13:00h
Organitza: Diputació de Barcelona
 
 
 
Dimecres
20
gener
2016
Lloc: Antiga Farmàcia Roca. Cr. Doctor Escayola, 4
Durada: Fins al 26 de gener
Organitza: Antiga Farmàcia Roca.
Preu: Gratuït
 
 
 
Dijous
21
gener
2016
Lloc: Biblioteca Ramon Bosch de Noya
Hora: 20 h
Organitza: Biblioteca Municipal
Tipus d'acte: Literatura
 
 
 
Divendres
22
gener
2016
Les nits de cap de setmana del gener 2016
Lloc: Cal Blay Vinticinc
Organitza: Cal Blay
Preu: 25
Tipus d'acte: Gastronomia
 
 
 
Divendres
22
gener
2016
Lloc: Índex. Servei de Joventut
Hora: 20 h
Durada: 1h
Organitza: Regidoria de Cultura
Preu: Entrada Lliure
Tipus d'acte: Música, Teatre
 
 
 
Divendres
22
gener
2016
Descobreix els secrets de la cultura japonesa
Lloc: Cal Feru eno·botiga
Hora: 20 h
Organitza: Cal Feru
Preu: 35
Tipus d'acte: Vins i caves, Gastronomia
 
 
 
Dissabte
23
gener
2016
Tipus d'acte: Cursos
 
 
 
Dissabte
23
gener
2016
Les nits de cap de setmana del gener 2016
Lloc: Cal Blay Vinticinc
Organitza: Cal Blay
Preu: 25
Tipus d'acte: Gastronomia
 
Pujar al principi de la pàgina