Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb tormenta31ºC-19ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 12.12.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Actes vandàlics al projecte escolar L'Hort i el Bosc de les escoles
vandalisme bosc escoles 1
L'Ajuntament demana a la ciutadania implicació en el treball per al civisme

Només dos dies després que la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia acondicionés la zona i col·loqués una tancar perimetral per preservar la zona on s'està treballant en el projecte escolar 'L'hort i el bosc de les escoles', a Can Mas de la Riera, s'ha tornat a produir un acte de vandalisme que ha suposat destrosses per valor de 500 euros.

Com vam explicar fa uns dies, es tracta d'un projecte que pretén actuar sobre la zona de la timba de Can Mas de la Riera per a millorar-ne l’entorn i fer-hi itineraris de natura, punts d’observació de la fauna i millora dels diferents ecosistemes, recuperant mediambientalment una zona d'unes 5 hectàrees de terrenys forestals i zones verdes municipals que discorren per terrenys fluvials al larg d'un meandre del riu Lavernó, al paratge de La Timba de Can Mas de la Riera. És una iniciativa que es du a terme gràcies a la col·laboració de l'ADF Sant Sadurní, els centres escolars del municipi, ADEMA, i l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia per mitjà de la regidoria de Medi Ambient. Justament amb aquest projecte l'ADF Sant Sadurní va ser finalista als premis de prevenció d'incendis forestals 2018.

Des de l'Ajuntament es treballa en accions de conscienciació i contra l'incivisme, alhora que es demana de nou a la ciutadania que respecti l'entorn i que rebutgi i denuncii els actes de vandalisme, per una vila responsable i compromesa.

Si és possible detenir els causants de les destrosses, aquests hauran d'assumir la responsabilitat dels seus actes i el cost dels danys ocasionats.

tanca bosc escoles

Pujar al principi de la pàgina