Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb tormenta24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 23.04.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Celebració del 20è aniversari de la Biblioteca
Aniversari biblioteca premis
Nova banderola, nou punt de llibre, nou Boti Boti i un munt d'activitats

El dimecres 24 d'abril la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní va celebrar els 20 anys d´existència. Han passat dues dècades des de la inauguració de l'equipament del carrer Sant Pere fins a l'obertura del flamant edifici de la Plaça Nova.

La Biblioteca ho va celebrar amb la ciutadania sota el lema #biblioteca20anysambtu i amb el logotip dissenyat per la creadora local Núria Tarrida. La celebració va començar el 24 al matí amb el desplegament d'una banderola commemorativa amb un fotomuntatge elaborat per la mateixa Núria Tarrida.

Ja a la tarda es van lliurar els premis del tradicional concurs literari infantil on hi participen els nens i nenes de 4t de primària de les escoles de la vila. Enguany el lema versava sobre la commemoració de l’arribada de l’home a la Lluna i els nens i nenes havien d’escriure un poema sobre aquest satèl·lit. Hi van participar 230 infants i el jurat estava format per representants de les quatre escoles de primària de la vila, la regidora de Cultura Montse Medall, Judit Miret de l’Oficina de Català, Olga Morència de la regidoria d’Educació, l’equip de treball de la sala infantil de la biblioteca i també com a jurat extern hi van participar el poeta local Xavier Zambrano i l’astrofísic sadurninenc Josep Miquel Girart.

Festa al vespre

I al vespre es va presentar el punt de llibre commemoratiu, un punt de llibre dissenyat per la fotògrafa sadurninenca Núria Tarrida i basat en una composició collage de la façana i dels elements decoratius i dels serveis que es poden trobar dins la biblioteca de la Plaça Nova. Es tracta d’un punt que també té el vessant funcional de servir com a solapa marca llibres i amb unes fotografies i colors que conviden a entrar a la biblioteca i gaudir del fons, dels serveis i de les activitats que ofereix. A l’acte de presentació hi van participar tant la creadora Núria Tarrida com la regidora de Cultura i l’alcalde Josep Maria Ribas que van destacar l’originalitat del punt de llibre i van resumir la trajectòria d’aquests primers vint anys de biblioteca.

Per arrodonir la festa es va poder gaudir del concert del duet de jazz electrònic Scatcrooner, format pel pianista sadurninenc Albert Caire i el cantant Jordi Rabascall presentant el seu disc “Groovin’ on the Ritz

Els actes van continuar dijous amb la  presentació de la publicació de la quarta part de les aventures del cangur Boti Boti, la mascota de la Biblioteca, on Anna Obiols i Subi van presentar   “En Boti Boti i el tresor misteriós”.

Durant tot el 2019 els usuaris podran venir a la biblioteca a fer vídeo-recomanacions dels llibres, les pel·lícules, la música i tot el que vulguin compartir amb els seus conciutadans.

Podeu veure més imatges al Facebook de l'Ajuntament


banderola

Aniversari biblioteca punt de llibre

.

Aniversari biblioteca concert

Pujar al principi de la pàgina