Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert26ºC-9ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 23.09.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Setmana de la Mobilitat sostenible 2019
mobilitat 1
S'han dut a terme tot un seguit d'activitats promogudes des de les regidories de Mobilitat, Sostenibilitat i Acció Social

Diverses activitats vinculades a la mobilitat sostenible han servit a les regidories de Mobilitat, Sostenibilitat i Acció Social per celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2019,.

A banda de la Caravana d'educació viària de Fundación Mapfre que es va instal·lar a l'Era d'En Guineu destinada als escolars de la vila, dissabte es van muntar diferents estands per promocionar mobilitat sostenible amb models de bici elèctrica, patinets de muntanya i també diversos vehicles elèctrics, així com un taller pels més menuts.  

I el dilluns es va dur a terme una sortida en bus urbà amb el Casal municipal de la gent gran amb l' objectiu d'encoratjar les persones grans i donar-los eines que els ajudin a prevenir accidents i a sentir-se més segurs utilitzant el transport públic.

L'activitat va comptar també amb una part més lúdica: visita a l'escola Mercè Rosell i Domènech d'Espiells, caminada per les vinyes i visita al celler.

A les activitats hi van prendre part la regidora d'Acció Social, Meritxell Borràs, i el regidor de mobilitat, Carles del Amor.

mobilitat 2

Podeu veure imatges de les activitats al Flickr de l'Ajuntament
Pujar al principi de la pàgina