Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 12.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cinquena edició del Concurs: Idees innovadores pel Canvi Climàtic i viticultura al Penedès
vinyes
Els treballs es poden presentar fins al 3 de març de 2020

La regidoria de Medi Ambient i Sostenibiltat de l'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, amb la col·laboració de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i de laDiputació de Barcelona, convoquen la Cinquena edició del 'Concurs Idees Innovadores pel Canvi climàtic i viticultura al Penedès. Models energètics per aturar el canvi climàtic', amb l'objectiu de promoure la cultura de la sostenibilitat, la innovació i la participació entre els estudiants d’Educació Secundària, Cicles Formatius i Batxillerat, alhora que aproximar els joves al repte ambiental del canvi climàtic i la seva vinculació amb l’activitat vitivinícola tan rellevant a la comarca del Penedès.

Enguany aquest concurs requereix treballar en equips de màxim 3 alumnes els quals hauran d’estar supervisats per un professor. Els estudiants presentaran treballs amb idees innovadores per fer front a la petjada ecològica associada al canvi climàtic en relació al sector vitivinícola en alguna fase del seu clicle de vida (des del moment de la primera llaurada fins a la venda al consumidor final).

La data límit per a rebre les propostes és el divendres 3 de març de 2020. 

El matí del 26 de març de 2020 l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell durà a terne una jornada oberta al públic on els finalistes defensaran la seva proposta davant el jurat. Tots els grups finalistes tindran un obsequi de part de l’Escola de Viticultura. El premi del grup guanyador de cada categoria consistirà en una caixa regal “experiència d’aventura” a mans de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Pujar al principi de la pàgina