Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Estat del cel21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 25.05.2020
L'Espurna i la primavera
Sortiu d´excursió i sentiu la Primavera
×  
L'Espurna i la Primavera L'Espurna i la Primavera
  • A l'Escola bressol l’Espurna sempre ens hem sentit molt agraïdes de l’entorn que tenim. És un privilegi poder obrir la porta i gaudir de la natura en el seu esplendor i veure com les estacions transformen el paisatge.

    Els més petits sortiríem fins la figuera a collir flors, margaridetes, pipiripips i campanetes. També veure camins de formigues i el seus caus, papallones, orenetes, i bitxitos que fugen al veure’ns.

    🐜🐞🐌🦋🐝🦗🕷🦎🐿🦔
    Els més grans anirien fins la vinya del turonet a veure com es vesteix de verd. Pel camí ens fixaríem que els  ametllers ja no tenen flors, ara estant fent créixer el seu fruit.

    Tota aquesta excursió tindria un aroma,  la de la Ginesta que com diu la cançó “... és la nostra enamorada que ve el temps de la calor... “
    Si aneu a passejar colliu floretes amb un cistell i en arribar a casa experimenteu amb elles, aquí us deixem unes idees, segur que a vosaltres us en sortiran moltes més.
    Deixeu fer i deixareu ser, l’experimentació a través del joc ha de ser lliure amb un espai i eines preparats per l’ocasió.

     Sortiu d’excursió i sentiu la Primavera

Pujar al principi de la pàgina