Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Poc ennuvolat 26ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
piscina 2020
La piscina municipal inicia la temporada d'estiu el proper dilluns 29 de juny
 • Serà imprescindible fer reserva prèvia a través de www.santsadurni.cat/piscina
 • S'establiran franges horàries per tal de realitzar periòdicament tasques de neteja i desinfecció

El proper dilluns 29 de juny s'inicia la temporada d'estiu de la piscina municipal. Les instal.lacions de la zona esportiva obriran portes al públic general, després que les darreres dues setmanes s'iniciés una fase d'obertura parcial reservada als abonats.

Davant la crisi sanitària de la COVID-19 i amb la necessitat de controlar els aforaments, aquesta temporada serà imprescindible fer reserva prèvia per accedir a les instal·lacions. A més, s'establiran unes franges horàries per tal de poder realitzar tasques de neteja i desinfecció.

A través de l'apartat de reserves del web www.santsadurni.cat/piscina es podrà reservar l'accés a la piscina d'estiu, la piscina coberta i la sala de musculació amb una antelació màxima de 48 hores i mínima de 30 minuts.

com fer una reserva

La primera vegada que vulguis reservar per accedir a la piscina d'estiu, la piscina coberta o la sala de musculació, caldrà que truquis prèviament a la Zona Esportiva, al telèfon 938910044, i sol·licitar el teu usuari i contrassenya per accedir al web de reserves.

Amb el teu usuari i contrassenya visita el web www.santsadurni.cat/piscina i accedeix a l'apartat Reserves. Des d'aquí podràs gestionar les teves reserves i dades d'usuari. L'aplicatiu estarà disponible a partir d'aquest dissabte 27 de juny.

Per reservar una franja horària, caldrà que accedeixis a la instal.lació a la qual vols accedir, escollir el dia i la franja horària que vols, entre les que es trobin disponibles. 

Franges horàries

Per tal de seguir els protocols de seguretat sanitària, s'han establert franges de 3 hores a la piscina d'estiu i de 2 hores a la piscina coberta i la sala de musculació.

Els horaris i franges de la piscina d'estiu són els següents:

 • De dilluns a diumenge: De 10 a 13, de 13:30 a 16:30 i de 17 a 20 hores.

Els horaris i franges per accedir a la piscina coberta i la sala de musculació són els següents:

 • De dilluns a divendres: 6:30-8:30, 9-11, 11:30-13:30, 14:00-16:00, 16:30-18:30 i 19:00-21:00h
 • Caps de setmana: 10:00-12:00 i 12:30 -14:30h

Preus i condicions

Durant aquesta temporada d'estiu s'estableixen una condicions i normés d'ús extraordinàries amb l'objectiu de preservar les condiciones higièniques i de seguretat sanitària, i minimitzar els riscos de contagi:

 • Les dutxes dels vestidors no estaran disponibles.
 • Les persones usuàries de la sala de musculació tampoc podran fer ús dels vestidors i hauran de presentar-se a la instal.lacions ja canviats.
 • Cal fer ús de la mascareta als espais comuns i quan no es pugui mantenir una distància mínima de dos metres.

Podeu consultar més detalls al següent enllaç

L'Ajuntament de Sadurní ha establert també uns preus especials, adaptats a les circumstàncies. Aquesta temporada no hi haurà la possibilitat d'adquirir abonament: 

 • Entrada gratuïta per als menors de 3 anys
 • 1 euro l’entrada infantil de 3 a 15 anys
 • 1’20 euros per a jubilats, pensionistes, famíles nombroses o monoparentals
 • 1’30 euros amb carnet jove i carnet estudiant
 • 1’40 euros l’entrada d’adult
PUBLICAT EL 26.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic