Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja 27ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Notícies
Hillsa
Es reforça el servei de bus entre Sant Sadurní i Barcelona per les obres a la línia R4 de Rodalies
  • A partir del 25 de juliol i fins a mitjans de novembre es tallarà la circulació de trens entre Sant Sadurní i Martorell. ADIF habilitarà un servei llançadora per carretera entre les dues estacions
  • L'Ajuntament va sol·licitar a la Direcció General de Transports i Mobilitat una ampliació per tal de minimitzar les molèsties per als usuaris i donar resposta al previsible augment de la demanda

La Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que es reforçarà el servei de transport públic per carretera a partir del proper 25 de juliol, quan està previst que arrenquin unes obres a la línia R4 de Rodalies que obligaran a tallar la circulació entre les estacions de Sant Sadurní i Martorell i que també ocasionaran alteracions en el servei en sentit Vilafranca.

Fa unes setmanes, l'Ajuntament de Sant Sadurní, va sol·licitar a la direcció de transports, a través d'una carta signada per l'alcalde Josep Maria Ribas, i el regidor de Mobilitat, Carles Del Amor, una millora del servei de bus, atenent a l'augment de la demanda que ocasionarien aquestes obres.

Amb aquesta ampliació del servei es pretén reduir les molèsties de les persones usuàries i atendre d'una manera més adequada la demanda d'aquells que utilitzen el tren i que, una vegada comencin les obres,  prefereixin utilitzar el servei de bus exprés que en situació de normalitat presentava alguns problemes de capacitat en hora punta.

Cal recordar que ADIF habilitarà per als usuaris del tren un servei llançadora entre Sant Sadurní i Martorell, amb algunes expedicions que passaran també per Gelida. I també s'oferirà servei alternatiu de bus en sentit Vilafranca en algunes hores en què està prevista la suspensió del servei.

En aquest sentit, el servei de bus amb Barcelona es veurà reforçat de la següent manera:

Del 25 de juliol al 13 de setembre

  • Es millora el bus exprés.cat e18 Sant Sadurní – Barcelona de dilluns a divendres laborables amb un servei entre Sant Sadurní i Barcelona passant per Gelida, amb una freqüència de pas d’una hora i amb sortides des de Sant Sadurní entre les 6.15 hores i les 22.15 hores i des de Barcelona entre les 7.05 hores i les 23.05hores.

Del 14 de setembre fins a la finalització de las obres

  • Durant aquest període s’incrementarà la freqüència de pas del servei entre Sant Sadurní, Gelida i Barcelona que circularà cada mitja hora, de dilluns a divendres laborables, amb un total de 34 expedicions per sentit com a reforç de la línia exprés.cat e18 Sant Sadurní- Barcelona.

En tot cas, per part de la Direcció General de Transports i Mobilitat es farà un seguiment continuat sobre l’afectació de les obres a la demanda de mobilitat en aquest corredor com també de l’eficiència del pla alternatiu de transport dissenyat i de les mesures de reforç adoptades per tal de garantir que en tot moment es cobreixen de forma adequada les necessitats de mobilitat existents.

PUBLICAT EL 17.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic