Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Descobert 23ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
accio social inauguracio
Inauguració de la nova seu d'Acció Social
El servei s'ha traslladat a l'espai de l'antiga biblioteca després d'unes obres de remodelació. L'Oficina municipal d'Habitatge quedarà instal·lada definitivament a la primera planta

Aquest dilluns a la tarda es va dur a terme un petit acte d'inauguració de les noves instal·lacions del servei d'Acció Social, que s'ha ubicat a l'antiga biblioteca després d'unes obres de reforma i que des de fa uns dies ja atén des d'aquest espai, amb accés des del carrer Sant Pere. A la primera planta, i amb entrada des de la plaça dels Gotims, s'ha traslladat definitivament l'Oficina municipal d'Habitatge.

A més de la majoria del consistori, també hi van assistir diverses exregidores i exregidors de l'anterior mandat; el president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, i diverses responsables tècniques de les àrees d'Acció Social, Habitatge i Urbanisme. La remodelació del nou equipament ha comptat amb un pressupost d'uns 470.000 euros.

La regidora d'Acció Social, Meritxell Borràs, va destacar la necessitat de donar al servei un espai adequat on el personal municipal desenvolupés la seva tasca en millors condicions, així com per atendre als usuaris. La nova seu compta amb una recepció i una zona amb diversos despatxos individuals per atendre les visites, a més d'una sala de reunions i un espai central diàfan destinat a la zona de treball intern.

Per la seva banda, Xavier Rodríguez, regidor d'Urbanisme i Habitatge, va subratllar l'especial rellevància que han adquirit els serveis socials per atendre a les famílies més vulnerables davant la crisi de la COVID-19, així com la voluntat de seguir avançant en polítiques d'habitatge per resoldre les mancances existents pel que fa a lloguer assequible per a joves o gent gran. L'alcalde Josep Maria Ribas, va cloure l'acte recordant la bona tasca i el treball que ens els darrers anys s'ha anat realitzant des d'aquests serveis, i la voluntat política per donar un nou ús a aquest equipament, després que la nova biblitoeca es traslladés a les antigues escoles.

PUBLICAT EL 28.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic