Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat 23ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Desfilada 2
La Setmana de la gent gran haurà d'esperar al 2021
Durant el que queda d'any els actes per a la gent gran es reinventen i es faran activitats culturals, tertúlies i xerraes adaptades a les circumstàncies

L'Ajuntament ha decidit suspendre la Setmana de la Gent Gran, que s'hauria d'haver celebrat aquesta setmana, per motius de seguretat. EL mes de juny ja es va anunciar que es suspenia el Dinar de la gent gran del dia 27 de setembre i que es mantindrien la resta d'activitats en la mesura del possible.

La regidora d'Acció Social, Meritxell Borràs, ha explicat que s'ha pres la decisió d'ajornar la Setmana per l'any vinent atesa la situació en què es troba bona part de Catalunya en aquest moment i tenint en compte que les persones grans són un grup vulnerable; també ha avançat que es comprometen a organitzar una setmana de la Gent Gran per al 2021 més lluïda que mai.

No obstant això, des de la regidoria s'està organitzant un seguit d'acitvitats culturals, tertúlies i xerrades  fins a finalitzar l'any, seguint totes les mesures de seguretat i en tant que la situació epidemiològica ho permeti. En breu es donarà més informació sobre aquestes activitats.

Imatge: Desfilada de moda 2019

PUBLICAT EL 21.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic