Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert26ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.10.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La Zona Esportiva municipal tancarà a les 21 hores a partir d'aquest dilluns
piscinaweb
Tots els usuaris i esportistes hauran d'abandonar les instal.lacions a les 9 del vespre. S'elimina la darrera franja de reserva entre les 20:30 i les 22 hores per a la piscina coberta i la sala de musculació

D'acord amb el decret de l'estat d'alarma i l'aplicació del confinament nocturn establerts pel Govern central i la Generalitat de Catalunya, la Zona Esportiva municipal tancarà des d'avui i fins a nou avís a les 21 hores. Algunes de les noves mesures i limitacions que s'aplicaran seran les següents:

  • Els usuaris i esportistes no podran romandre a l'interior de les instal·lacions més enllà de les 9 del vespre
  • S'elimina la darrera franja horària de reserva de la piscina coberta i la sala de musculació, entre les 20:30 i les 22 hores.
  • Les activitats aquàtiques previstes entre les 21:00 i 21:45 hores queden anul·lades. El servei d'Esports contactarà els usuaris afectats i oferirà la possibilitat de retornar o reservar la part de quota corresponent.
  • Aquelles altres activitats afectades, com els cursets de natació i entrenaments d'equips i clubs a les instal.lacions del pavelló i el camp de futbol, s'avaluarà la disponibiliat d'espais per tal de reordenar els horaris. 

L'Ajuntament de Sant Sadurní demana comprensió a les persones usuàries pel contratemps que aquests canvis puguin produir i confia a minimitzar les incomoditats d'aquestes restriccions, alhora que insta a la màxima responsabilitat de la ciutadania en el compliment de les noves mesures per contenir la propagació de la COVID-19.

Pujar al principi de la pàgina