Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 08.06.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La piscina municipal inicia la temporada d'estiu aquest dissabte 12 de juny
piscina estiu
  • Serà imprescindible fer reserva prèvia a través de www.santsadurni.cat/piscina
  • S'establiran 2 franges horàries, de 10 a 14:45h i de 15:15h a 20 hores, amb una pausa per tal de realitzar periòdicament tasques de neteja i desinfecció

Aquest dissabte 12 de juny s'inicia la temporada d'estiu de la piscina municipal, que es prolongarà fins al 5 de setembre.

Davant el context sanitari actual i amb la necessitat de controlar els aforaments, serà imprescindible fer reserva prèvia per accedir a les instal·lacions. A més, s'establiran dues franges horàries d'accés a la piscina d'estiu, de 10 a 14:45 hores i de 15:15 a 20 hores, amb una pausa per tal de poder realitzar tasques de neteja i desinfecció

A través de l'apartat de reserves del web www.santsadurni.cat/piscina es podrà reservar l'accés a la piscina d'estiu, així com a la piscina coberta i la sala de musculació amb una antelació màxima de 48 hores i mínima de 30 minuts.

com fer una reserva

Si és la primera vegada que reserves per accedir a la piscina d'estiu, la piscina coberta o la sala de musculació, caldrà que truquis prèviament a la Zona Esportiva, al telèfon 938910044, i sol·licitar el teu usuari i contrassenya per accedir al web de reserves.

Per reservar una franja horària, caldrà que accedeixis a la instal.lació a la qual vols accedir, escollir el dia i la franja horària que vols, entre les que es trobin disponibles. 

Preus i condicions

Durant aquesta temporada d'estiu s'estableixen una condicions i normés d'ús extraordinàries amb l'objectiu de preservar les condiciones higièniques i de seguretat sanitària, i minimitzar els riscos de contagi:

  • Els vestidors no estaran disponibles i només s'hi podrà fer ús si és imprescindible.
  • Cal fer ús de la mascareta als espais comuns i quan no es pugui mantenir una distància mínima de dos metres.
  • L'entrada es farà per l'accés principal de la Zona Esportiva i la sortida pel carrer Gelida, per tal de reforçar les mesures de seguretat sanitària.
  • Les mesures podran modificar-se atenent als canvis de la situació sanitària o aquells que decretin les autoritats competents.

Podeu consultar els preus d'accés a la piscina al següent enllaç

Pujar al principi de la pàgina