Publicació 27.01.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sorteig de dorsals per participar a la cursa de muntanya Zegama Aizkorri 2022
Els corredors sadurninencs interessats poden presentar la seva sol·licitud a través de la Seu Electrònica fins al 21 de febrer

L'Ajuntament de Sant Sadurní obre aquest divendres 28 de gener i fins al 21 de febrer el termini de presentació de sol·licituds per participar al sorteig de places a la cursa de muntanya Zegama Aizkorri 2022, que se celebrarà el proper 29 de maig.

Cada any, l'Ajuntament de Zegama, municipi agermanat amb Sant Sadurní d'Anoia, ofereix unes invitacions per tal que corredors de la vila puguin prendre part en aquesta prestigiosa prova internacional.

Aquelles persones interessades poden presentar una instància genèrica i la documentació requerida a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Caldrà estar empadronat al municipi i acreditar haver participat i finalitzat una cursa de muntanya en els vuit mesos anteriors a la celebració de la prova.

Una vegada certificada la veracitat de les dades i informació facilitada, l'Ajuntament celebrarà un sorteig públic entre totes les sol·licituds presentades vàlides per tal d'assignar els dorsals i les places a la cursa.

zegama aizkorri

Pujar al principi de la pàgina