Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Oferta formativa
problemes
Resolució de problemes tècnics bàsics, tipus de software i hardware
  • Descripció: 
    Aquesta competència tracte de saber analitzar les necessitats en termes de recursos, eines... i saber assignar possibles solucions a les necessitats detectades, adaptar les eines a les necessitats personals i avaluar de forma crítica les possibles solucions i les eines digitals, particularitzats pel sector de la producció, elaboració i venda d'alimentació i begudes i també al sector de la restauració: ajudants de cuina, cuiners, cambrers, propietaris de bars i restaurants.
  • Informació sobre la inscripció: 
  • Lloc: 
    Aula virtual
  • Adreçat a: 

    Adreçat a tots els perfils i sectors:


    − Adreçat a empleats administratius amb o sense atenció al públic,

    - Dependents/es i Venedors/es dins de la cadena de valor d'alimentació i begudes.

    − Adreçat a empleats del sector de la restauració: Ajudants de cuina, cuiners, cambrers, propietaris de bars i restaurants.

  • Horari: 
    de 18:00 a 21:00h
  • Dates del curs: 
    dilluns i dimecres del 13 al 22 de juny de 2022
  • Continguts

    OBJECTIUS


    ▪ Utilitzar tecnologies per resoldre problemes tant en un entorn de la cadena de valor d'alimentació i begudes com en un entorn de la restauració.

    ▪ Entendre les possibilitats i limitacions de les tecnologies considerant entorns dels sectors esmentats.

    ▪ Prendre decisions en el moment d´escollir una eina digital tenint en compte les especificacions dels entorns de la cadena de valor d'alimentació i begudes i de la restauració.

    ▪ Mantenir la informació dels nous desenvolupaments tecnològics actualitzada.

    PROGRAMA


    ▪ Estat de l'art de les diferents tecnologies digitals, particularitzades pel sector de la producció, elaboració i venda d'alimentació i begudes i també al sector de la restauració.

    ▪ Potencial i limitacions dels dispositius i recursos digitals en funció dels entorns a qui va adreçada aquesta competència.

    ▪ Aplicació de les tecnologies i les tasques que poden fer. Exemples particularitzats pel sector de la producció, elaboració i venda d´alimentació i begudes i també al sector de la restauració: Ajudants de cuina, cuiners, cambrers, propietaris de bars i restaurants.

    ▪ Integració de les eines tradicionals amb els mitjans digitals en xarxa particularitzat pel sector de la producció, elaboració i venda d´alimentació i begudes i també al sector de la restauració.

    ▪ Fonts d´informació de tecnologies i serveis per estar actualitzat.

    Per a més informació: tttpenedes@ccapenedes.cat / 938900000 (ext. 130/134)


    LOGOS TTT

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)