Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 07.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
I Film Fest de l'Escola La Pau
El fi de festa es va celebrar divendres a La Fassina i hi van assistir l'alcalde, el regidor d'Educació i la regidora de Comerç i Turisme

La Pau filfest

El passat divendres 3 de juny es va celebrar el I Film Fest de l’Escola La Pau, un festival de cinema on es van visualitzar els vuit curtmetratges que han realitzat l'alumnat de 6è durant aquest curs.

Aquest fi de festa va representar la culminació d'un projecte interdisciplinari que els endinsa en el món de les arts
escèniques i audiovisuals, elaborant els guions, les filmacions i les edicions dels curts.

El Festival es va dur a terme a la Fassina de Can Guineu i van comptar amb la presència de l'alcalde Ton Amat, el regidor d'educació Toni Romeu, així com la regidora de Comerç i Turisme Eva Cruces.

Com a membre especial del jurat van comptar amb l'expertesa del Dafnis Balduz, actor convidat que ha participat en pel·lícules i sèries com: Malnazidos, Mientras dure la guerra, Los favoritos de Midas, Ventdelplà, Laberint d’ombres, etc.

Va ser una nit única i plena d'emocions on es van repartir diferents premis: millor actor, millor actriu, millor director/a, millor pel·lícula, millor guió, millor edició, millor efectes especials, millor banda sonora i millor escenografia i maquillatge. L'alumnat van compartir els nervis propis de la gala i l'alegria del reconeixement a la feina feta amb l'entrega d'estatuetes.

[Nota i imatges escola La Pau]

Pujar al principi de la pàgina