Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja21ºC-9ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 18.11.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Es desconvoca la vaga en la recollida de residus porta a porta

Des d'aquest divendres es restablirà el servei habitual i es demana a la ciutadania que deixi a la porta del seu domicili els cubells amb la fracció corresponent d'acord amb el calendari establert

Els punts d'emergència que durant les darreres setmanes s'havien instal·lat al carrer Alacant amb c/ Barcelona i a la plaça Montseny quedaran avui deshabilitats

El comitè de vaga i la direcció de l’empresa PreZero han arribat a un acord en les negociacions i han desconvocat la vaga iniciada el passat divendres 7 d’octubre de la recollida de residus de 5 municipis de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

A partir d'aquest mateix divendres s'anirà restablint la normalitat en la recollida domiciliària porta a porta i es recolliran els cubells d’acord amb el calendari establert per a cada fracció i es retiraran els residus acumulats. Així mateix, avui també quedaran deshabilitats els punts d'emergència que s'havien instal·lat durant aquestes setmanes al carrer Alacant amb c/ Barcelona i a la plaça Montseny. 

Des de la Mancomunitat i els Ajuntaments afectats s’agraeix la col·laboració i la paciència de la ciutadania d’Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit demostrada al llarg de tota la vaga.

Així mateix es reconeix l’esforç realitzat pels alcaldes d’aquest municipis per gestionar en tot moment l’acumulació de residus a la via pública i el malestar veïnal.

En els propers dies es procedirà a retirar els residus acumulats en la via pública.

Pujar al principi de la pàgina