Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert37ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 15.02.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Entra en funcionament el punt de recàrrega de vehicles elèctrics
L'estació compta amb dues unitats de càrrega semirràpida de 22kw/h i es podrà fer servir a través de l'aplicació mòbil d'Electromaps

Des d’aquest dimecres ja es troba en funcionament l’estació de càrrega de vehicles elèctrics instal·lada a l’aparcament del Pont Romà de Sant Sadurní. Es tracta d’un dels serveis de que disposa aquest remodelat espai d’estacionament i que estava pendent que es posés en marxa després de les obres de reurbanització.

Compta amb dos punts de càrrega semirràpida de 22kw/h cadascun. Per fer-los servir caldrà tenir instal·lada al dispositiu mòbil l’aplicació d’Electromaps www.electromaps.com/es/app.

En aquesta primera fase d’implantació l’ús del punt de recàrrega elèctric serà gratuït, amb un temps màxim d’1 hora i mitja. Una vegada completat aquest termini màxim, caldrà deixar lliure l’estació de càrrega així com la plaça d’estacionament.

Bé des del mateix punt de recàrrega com des de l’aplicació mòbil es podrà fer seguiment de la disponibilitat i del temps d’ús. L’Ajuntament i la Policia Local també disposaran de dades i informació en temps real, així com un aplicatiu informàtic per tal de vetllar per una gestió i ús adequat d’aquest servei.

En els propers mesos està previst regular aquest servei a través d’un preu públic.

Carles Del Amor, regidor de Mobilitat: «Amb aquest servei posem els mecanismes perquè la ciutadania s’animi a buscar altres models de mobilitat i deixar enrere els combustibles fòssils.  Alhora seguim apostant en municipis com el nostre pels desplaçaments a peu, en bicicleta o en transport públic amb el bus urbà, sempre en benefici de la sostenibilitat i el medi ambient»

Pujar al principi de la pàgina