Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.03.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
S'obren les inscripcions a la 6a edició de la Camina o Corre de la Dona
  • L'activitat és gratuïta, obsequiarà amb una samarreta a totes les participants i se celebrarà el diumenge 14 de maig
  • Les inscripcions es poden presentar fins al 30 d'abril presencialment al servei d'Esports o a través del web santsadurni.cat/cacodona

El diumenge 14 de maig se celebrarà la 6a edició de la Camina o Corre de la Dona (CaCo), cita esportiva no competitiva i gratuïta que comptarà amb un recorregut mixte de 5,4 quilòmetres per zona urbana i forestal i que oferirà abans de la sortida activitats dirigdes de dinamització, amb el suport de diverses entitats i gimnasos de la vila. L'activitat s'emmarca en el Dia Mundial per la Salut de la Dona.

Per participar-hi cal inscriure's, fins al 30 d'abril, i es pot fer de manera presencial al servei municipal d'Esports o bé telemàticament a www.santsadurni.cat/cacodona. Totes les participants rebran una samarreta commemorativa de regal. La cita preveu un màxim de 700 places. Si s'arriba a aquesta xifra s'obrirà una llista d'espera i s'atorgaran les places d'aquelles persones que es donin de baixa per rigorós ordre d'inscripció.

 Horaris

El dia de la prova, a partir de les 8:30 hores del matí, es podrà recollir la samarreta i posteriorment participar a les activitats, fins a les 9:30 hores en què es donarà la sortida de la CaCo. La sortida i arribada es farà des del Passeig Can Ferrer del Mas, davant les instal.lacions de la Zona Esportiva.

Per a més informació i presentar la inscripció podeu visitar el següent enllaç:

 CaCo 2023 

CaCo 2022

Pujar al principi de la pàgina