Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert39ºC-22ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 29.08.2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Preinscripcions als cursets de natació i activitats dirigides per a la temporada 2023/24
cursetnatacio
Dilluns 4 de setembre s'obre el termini de presentació de noves sol·licituds o canvis de grup de llista d'espera

El proper dilluns 4 de setembre s'obre el termini de preinscripció als cursets de natació i activitats aquàtiques dirigides per a la propera temporada 2023/24 per a totes aquelles persones que facin una nova sol·licitud o bé vulguin canviar de grup de llista d'espera.

Totes les sol·licituds s'hauran de fer arribar per via telemàtica a través del formulari que trobareu a l'enllaç que es troba al peu de la informació. La temporada de cursets i activitats s'iniciarà el 18 de setembre, una setmana abans que l'any passat.

Aquells cursetistes amb plaça durant l'actual temporada  poden confirmar-la fins al dia 3 de setembre validant el pagament perquè la plaça quedi plenament reservada - no caldrà fer la gestio aquelles persones que tenen la quota domiciliada-.

Pel que fa a la llista d'espera, tindran preferència aquelles persones que ja estaven inscrites i no van poder optar a plaça vers les noves inscripcions.

Podeu trobar més informació sobre els horaris, preus i normativa de les activitats dirigides al següent enllaç

Inscripcions Piscina hivern 2023/24

Per a més consultes, podeu adreçar-vos a la Zona Esportiva, trucant al 938910044 o bé enviant un correu electrònic a esports@santsadurni.cat.

Pujar al principi de la pàgina