Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert33ºC-18ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 27.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
9a Festa de l'Esport Sadurninenc
Festa de l'Esport 2024
Acte d'homenatge i reconeixement als clubs i esportistes de la vila i que va comptar amb la representació d'una vintena de disciplines esportives

Vídeo íntegre de l'acte

Aquest dimecres el pavelló de l'Ateneu va acollir la 9a edició de la Festa de l'Esport Sadurninenc, acte d'homenatge i reconeixement als clubs i esportistes de la vila i que va comptar amb la participació d'una vintena de disciplines esportives practicades per sadurninencs i sadurninenques. 

L'alcalde Pere Vernet i la regidora d'Esports, Arantza Molina, van ser els encarregats de donar la benvinguda a una festa que també va comptar amb la participació de grups de dansa dels centres New Air, Equip 4 i Cascavells. L'acte va constar de tres parts, en què es van lliurar diplomes als reconeixements esportius, a la consecució de títols i resultats als campionats i competicions i, en darrer terme, mencions especials a la trajectòria de diversos esportistes i tècnics dels clubs i entitats.

Enguany, a banda dels èxits esportius a nivell individual, en modalitats com el karate, el taekwondo, la natació, l'scooter Park o raids, l'edició va posar de relleu la consecució de gran resultats, com el sotscampionat de l'OK Lliga i els campionats de Catalunya i d'Espanya juvenil en hoquei patins, el sotscampionat de lliga de futbol del sénior de la Unió Esportiva, o la lliga de futbol sala en categoria benjamina, entre d'altres.

La Festa de l'Esport es va cloure amb un refrigeri per a tots els esportistes i acompanyants i va comptar amb una àmplia representació del consistori sadurninenc.

Podeu veure una àmplia galeria de fotos al següent enllaç:

 Fotos 9a Festa de l'Esport 

[Fotos: Núria Tarrida]

Pujar al principi de la pàgina