Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat amb pluja escasa34ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 25.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Campanya per a què comerços i empreses millorin la gestió i els consums d'aigua
El departament d'Acció Climàtica impulsa aquesta iniciativa amb la participació d'una nova tècnica i una agent cívica municipals

L'Ajuntament de Sant Sadurní ha iniciat aquesta setmana una campanya informativa i de sensibilització sobre la situació de sequera i el consum responsable d'aigua, adreçada a comerços i empreses, per tal de fomentar una millor gestió, oferir recomanacions d'estalvi d'aigua i a la factura, alhora que prendre hàbits per a fer un bon ús d'aquest recurs vital, en especial en èpoques d'escassetat en què cal extremar les mesures.

Aquesta iniciativa està impulsada per l'àrea d'Acció Climàtica, que recentment ha incorporat una nova tècnica de Medi Ambient, a més d'una agent cívica que també donarà servei a d'altres departaments municipals, a través d'un Pla d'Ocupació.

En aquesta fase la campanya se centrarà en establiments que tenen consums elevats, com són els del sector de la restauració, perruqueries o la indústria del cava, entre d'altres. 

Cal recordar que Sant Sadurní d'Anoia, entre els municipis de l'àmbit del Ter-Llobregat, es troba en fase d'alerta per sequera, en què s'estableixen diverses mesures d'estalvi i restriccions en els usos de l'aigua, que podeu consultar en el següent enllaç:

Fase alerta sequera

També des de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) s'ofereixen consells i recomanacions per reduir el consum d'aigua a la llar i en la nostra vida diària.

Consell i recomanacions

L'Ajuntament de Sant Sadurní continua instant i animant a la població i el teixit productiu del municipi a prendre mesures per a fer un ús i consum responsable de l'aigua.

agent civica

Pujar al principi de la pàgina