Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert39ºC-22ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 29.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El bus urbà reprendrà el servei al setembre

Durant el mes d'agost no estarà disponible per la seva baixa demanda

En els cinc primers mesos de l'any, el bus registra una mitjana de 224 viatges, dels que una tercera part el realitzen persones usuàries del bitllet social gratuït

Durant el mes d'agost el bus urbà no prestarà servei i reprendrà el seu recorregut a partir del mes de setembre. Una de les raons principals és la baixa demanda i el volum de viatgers que registra en aquesta època de l'any.

Aquest servei que presta l'Ajuntament de Sant Sadurní a través de TCC (Transports Ciutat Comtal) va acumular una mitjana de 224 viatges diaris durant els cinc primers mesos del 2024, dels que una tercera part aproximadament el realitzen persones usuàries del bitllet social gratuït. 

Aquest bitllet permet viatjar sense cost en el bus urbà i poden sol·licitar-lo a l'Oficina d'Atenció Ciutadana les persones jubilades i aquelles amb un grau de discapacitat igual o superior al 65%, o a partir del 33% si els afecta la mobilitat), abonant 5 € per despeses de gestió.

L'ús del bus urbà per part de la ciutadania de Sant Sadurní és encara força moderat i concentra els seus usuaris en la connexió amb i des de l'estació de Rodalies, així com per a la mobilitat interna entre les persones grans. Tot i comptar amb alguns descomptes i bonificacions importants, tant amb el bitllet social com amb bitllets integrat - com la T-10 o la T-10 estudiant -, el número d'usuaris es manté en xifres molt similars a les del 2019, abans de la pandèmia de la COVID.

L'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Sant Sadurní anima a la ciutadania a fomentar l'opció el bus urbà, - un servei que suposa una despesa notable per al pressupost municipal -  i el transport públic, així com la mobilitat sostenible - en bicicleta i a peu - i reduir l'ús del transport privat.

bus hibrid cartell

Pujar al principi de la pàgina