Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat27ºC-14ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 24.09.2024
7a Cursa de Nadal
Inscripcions a partir del 27 de setembre
  • La cita esportiva, organitzada pel club Sansa Sua, se celebrarà el dia 22 de desembre de 2024

    Consta de dos recorreguts, de 5 i 10 km, amb sortida a de la plaça de l’Ajuntament i arribada a les Caves Codorniu

    El divendres 27 de setembre s'obren les inscripcions per a la popular Cursa de Nadal de Sant Sadurní d'Anoia, que tindrà lloc el pròxim 22 de desembre de 2024. Organitzada pel Club Esportiu Sansa Sua, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, les Caves Codorniu i diverses entitats, establiments i empreses col·laboradores de la vila, aquesta cursa és una cita destacada al calendari esportiu nadalenc de la comarca.

    L'esdeveniment inclou diverses modalitats per a tots els públics i nivells, amb una cursa infantil no competitiva de 800 metres, així com les curses de 5 km i 10 km. Els participants podran triar entre córrer o caminar, gaudint d'un recorregut que finalitzarà en un dels espais més emblemàtics de Sant Sadurní, les Caves Codorniu.

    Les inscripcions es podran realitzar a través de la plataforma Sportmaniacs a partir del divendres 27 de setembre a les 8 del matí i estaran obertes fins al 15 de desembre o fins a arribar al límit de 1.500 participants. Totes aquelles persones que es registrin abans de l'1 de desembre tindran garantida la seva talla de samarreta. Els preus varien entre 10 € i 14 €, depenent de la modalitat.

    La Cursa de Nadal de Sant Sadurní d'Anoia és molt més que una competició esportiva. És un esdeveniment que fomenta la participació familiar i la vida saludable, amb la possibilitat de gaudir d'un ambient festiu a la capital del cava. La cursa està organitzada pel Club Esportiu Sansa Sua, una entitat que promou l’esport i ofereix entrenaments setmanals i sortides de muntanya als seus membres.

  • Web: 
    www.sansasua.cat
Pujar al principi de la pàgina