Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert34ºC-20ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Municipis agermanats

Sant Sadurní està agermanat amb els municipis de Bastia Umbra (Itàlia) des de 1990,  amb Cañete la Real (Málaga) des de 2002 i Zegama (País Basc) des de 2006.

Bastia Umbra

Bastia Umbra és una localitat i comune italiana de la província de Perugia, regió d'Umbría, amb 21.600 habitants.  

L’any 1990 es va formalitzar l’agermanament de Sant Sadurní d’Anoia amb la aquesta ciutat i l’any 1991 fou Bastia qui signà el protocol d'agermanament amb la nostra vila.

D’aleshores ençà, diverses delegacions del consistori i de les entitats dels dos municipis han visitat les poblacions respectives.

Cañete la Real

Cañete la Real, municipi de 1.900 habitants, està ubicat entre la Serranía de Ronda i los llanos de Antequera, a la província de Málaga, al capdamunt d'una talaia boscosa que ofereix paisatges de gran bellesa, sobretot en contrast amb els camps de cereals.

Els ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia i de Cañete la Real van signar el protocol d’agermanament el dia 7 de setembre de 2002 a Sant Sadurní. Amb aquest acte, els dos municipis van establir una unió fraternal i solidària, es van comprometre a portar a terme accions conjuntes de desenvolupament de les seves realitats econòmico-socials i contribuir al progrés tant en el sector públic com privat, afavorint intercanvis esportius, culturals, lingüístics, associatius, socials i de tot tipus entre els habitants d’ambdós municipis.

Zegama

El poble de Zegama està situat a la serra d'Azkorri, que marca la divisió geogràfica entre els territoris històrics de Guipuzkoa i Araba, concretament entre la confluència d'aquestes províncies i Navarra.

La relació entre veïns i veïnes de Sant Sadurní d’Anoia i aquest petit municipi, de 1.300 habitants, va començar l’any 1989 quan les corals de Sant Sadurní i Orkatz van decidir realitzar un intercanvi coral. La signatura del protocol d’agermanament va tenir lloc a Zegama al mes de maig de 2006.

Les dues corals han dut a terme des d'aleshores trobades i intercanvis tobrint la relació inicial entre cantants de les corals a d’altra gent de Sant Sadurní i de Zegama.

bastiacañetezegama
Bastia UmbraCañete la RealZegama
Pujar al principi de la pàgina