Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa32ºC-21ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 21.10.2015
PP: Gràcies. 21-10-2015
  • Primer de tot, gràcies. Gràcies a les 404 persones que vau recolzar el projecte del Partit Popular que encapçalava Xavier Garcia Albiol a les eleccions del 27S.

    Seguirem treballant perquè sigueu molts més els que aposteu per nosaltres. Pensem el que pensem cadascú de nosaltres, el 27S és una gran oportunitat per a tots que hem d´aprofitar. Hem de reconstruir Catalunya i fugir de la confrontació. Tenint Catalunya dividida com un meló per la meitat i els únics que hi perdem som els catalans. Necessitem concòrdia, normalitat, solucionar els problemes reals dels catalans, convivència, pluralitat, i respecte a la llei. Hem d´aconseguir que Catalunya torni a ser aquella comunitat orgullosa de si mateixa i admirada a la resta d´Espanya i el món.

    Ara fem un punt i a part. La vida continua després del 27S. I la nostra vila necessita que ens unim tots per donar un impuls molt necessari al turisme. Sant Sadurní és la capital del cava, tots ho sabem, ara només cal que ho aprofitem, que sapiguem capitalitzar els nostres recursos i així col•locar la nostra vila al mapa del turisme enològic mundial. Això portarà prosperitat, feina perquè els joves no hagin de marxar fora, baixada d´impostos... Des del Partit Popular estem compromesos amb això. I per això al Ple Municipal del passat mes de setembre vam presentar una moció encaminada a fomentar el turisme. Per alguna cosa s´ha de començar.

    Volem que a la nostra vila hi hagi una zona destinada a aparcar autocaravanes. La moció va ser ben acollida per gairebé tots els partits polítics i aprovada. Només ICV va votar en contra. Això només és un primer pas. Continuarem per aquest camí i per fer de Sant Sadurní una vila de referència.

Pujar al principi de la pàgina