Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
PDeCAT: Parlem d'infraestructures
  • Fa poques setmanes va entrar en funcionament, després d´anys de treballs, el nou Centre Cultural de la Plaça Nova. Aquest equipa- ment ha passat a formar part dels edificis municipals emblemàtics, al costat de la Fassina de Can Guineu o el Complex Esportiu.

    En el Ple Municipal del mes de gener es va aprovar el Pressu- post pel 2018, en el qual més d´un milió d´euros es destina a inversions; a aquest import s´hi afegirà el romanent que surti de la liquidació de l´exercici 2017, i en definitiva podrem parlar d´unes inversions municipals pel 2018 de més de dos milions d´euros. Hi ha diverses partides d´inversions previstes: maquinària i equipament, manteniment d´instal·lacions i carrers, fins i tot hi ha una partida reservada per a la participació ciutadana. Però si parlem de noves infraestructures, volem destacar la dotació de 550.000 euros per començar la nova sala polivalent del carrer Gelida: aquest ha de ser el nou gran projecte municipal, el nou equipament emblemàtic que ha de solucionar la manca d´un espai apropiat per activitats tan diverses com entrenaments esportius, assajos d´entitats culturals, actes de final de curs, espectacles mu- sicals o teatrals i un llarg etcètera.

    A banda de la sala polivalent, hi ha previstes altres inversions en noves infraestructures, algunes d´elles ja pressupostades i d´al- tres que es dotaran amb el romanent de l´exercici 2017. Podem destacar-ne algunes com el trasllat del departament de Benestar Social a l´antic edifici de la biblioteca, la nova escola d´adults i el nou arxiu municipal a l´edifici del Centre Cultural, la nova àrea per autocaravanes, la nova pista de skate, la reurbanització del carrer Sant Pere o la urbanització del Passatge Santa Eulàlia, l´últim car- rer que queda sense asfaltar.

Pujar al principi de la pàgina