Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
PSC: Deixin de llençar els diners dels sadurninencs
  • El govern format per PDeCAT i ERC han aprovat el pressupost del 2018 en solitari. Les seves propostes per a Sant Sadurní ja no convencen a ningú! No tenen definit quin model de vila volen i la seva actuació en tot aquest temps ha estat erràtica i improvisada. La manca d´un full de ruta és evident: CIU va entrar al govern renunciant a totes les propostes realitzades quan estava a l´oposi- ció. vanagloriant-se del projecte del Centre Cultural, quan l´havien rebutjat per terra, mar i aire!

    Al 2014, van llençar 50.000 euros en el projecte cultural frustrat del “Teatro de los Sentidos”. Al 2015 van rebatejar un conveni amb l´Ateneu que no han desenvolupat en tot aquest temps. Van prometre un viver de celleristes a la casa pairal de l´Escola d´E- spiells. Van liquidar els Patronats i van externalitzar la Casa dels Avis, propostes que no estaven recollides en cap programa elec- toral. En cinc anys només han desenvolupat una fase del projecte de senyalització de la vila. Ara cal fer una revisió d´aquest. Més diners! Del gran projecte de la legislatura, batejat com “la ruta saludable per fer un pa amb tomàquet”, que havia de ser un re- vulsiu turístic, no n´hem sabut res més. S´embarquen en la compra de Can Guineu, sense cap projecte que justifiqui els més de cinc milions d´euros de la inversió. Tot i les contínues advertències del PSC, estan deixant morir un dels principals actius de la promoció comercial de la vila: el mercat!

    No saben què fer al Castell de Can Ferrer del Mas, però han deixat escapar una inversió privada educativa, amb importants contra- prestacions per a la vila, que hauria ajudat a revitalitzar el barri de la Vilarnau. I ara diuen que la prioritat per a Sant Sadurní és rea- litzar la primera fase d´una pista esportiva coberta de 550.000 euros, deixant sense resposta una zona esportiva que necessita urgentment un arranjament dels accessos, graderies, pista desco- berta i vestidors del camp de futbol.

    Tampoc tenen idees ni espais per oferir als joves. Gràcies a les pressions del PSC, enguany es farà una nova pista d´skate! I ben aviat començarem a veure les nefastes conseqüències de deixar en mans de CIU i ERC el futur de l´Escola Intermunicipal del Penedès.

    En resum, el govern de PDECAT i ERC ha estat un retrocés per a Sant Sadurní. No han resolt cap problema endèmic de la vila, com la neteja i manteniment dels carrers i espais públics, ni ha fet cap proposta ambiciosa que faci il·lusionar de nou els sadur- ninencs. Al contrari, ens presenten projectes sense solta ni volta. Si us plau, aturin-se i pensin abans d´actuar i deixin de llançar els nostres diners!

Pujar al principi de la pàgina