Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
ICV: Neteja i opinió
  • A l´octubre de 2005, un dels titulars del setmanari comarcal “La Fura” que parlava del nostre municipi era el següent: “Les queixes per la brutícia i l´incivisme centren el debat sobre l´estat de la vila”.

    Tretze anys desprès aquestes queixes continuen centrant un de- bat; No el de la vila! ja que fa uns anys que no es duu a terme, però sí el debat ciutadà; aquell que s´escolta a la porta de l´escola, al mercat, al parc...

    Tretze anys de governs formats per ERC, CiU (actual PDCAT) i també pel PSC en els quals la brutícia ha anat en augment. La “maldita hemeroteca” deixa en evidència un problema que ja sem- bla endèmic de la societat sadurninenca. Què fem malament? quin model de poble deixem entreveure?
    Potser el debat de la Vila no fos quelcom que solucionés moltes coses, però sí era un espai de crítica, reflexió i opinió. Un espai on els vilatans podíem dir la nostra, preguntar i proposar davant situacions que ens poguessin neguitejar, com ara la neteja del municipi.

    Podem dir que, des del nostre grup, no pensem que multar sigui la solució. La participació de la ciutadania té com a conseqüència que aquesta prengui com a seves les qüestions del municipi... no caldria doncs començar a posar data a un pròxim debat de la Vila?

Pujar al principi de la pàgina